Antena Căutare

Pericol de poluare, în Ploieşti! Un fum toxic a acoperit oraşul, după ce un depozit de mase plastice a luat foc! Oamenii, sfătuiți să rămână în case

E pericol uriaş de poluare la periferia oraşului Ploieşti, unde arde un depozit de mase plastice. Din cauza fumului toxic, localnicii din zonă au fost sfătuiţi, deja, de autorităţi să rămână în case.

E pericol uriaş de poluare la periferia oraşului Ploieşti, unde arde un depozit de mase plastice. Din cauza fumului toxic, localnicii din zonă au fost sfătuiţi, deja, de autorităţi să rămână în case.

Incendiul puternic a izbucnit duminică seară la un depozit de mase plastice din zona de sud a municipiului Ploieşti, la periferia unui cartier cu numeroase blocuri de locuinţe, flăcările extinzându-se pe o suprafaţă de 8.000 de metri pătraţi. Populaţia este sfătuită să părăsească zona din apropierea focarului, iar cei din cartier – să închidă ferestrele, întrucât se degajă foarte mult fum.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, iniţial, flăcările, a căror cauză nu a fost stabilită deocamdată, au cuprins 250 de metri pătraţi dintr-un depozit de mase plastice din zona Mimiu, un cartier de la marginea oraşului, în zona de sud. Focul s-a extins rapid pe o suprafaţă de 8.000 de metri pătraţi, iar fumul gros degajat se vede din zona de nord a oraşului.

Pompierii recomandă ca oamenii care locuiesc în apropiere sa rămână în case până la stingerea incendiului, să evite deplasarea în zona de manifestare a focarului, să închidă uşile şi ferestrele locuinţelor pentru evitarea pătrunderii fumului generat de incendiu sau să părăsească zona de manifestare şi să identifice locuri sigure, aerisite, în cazul celor aflaţi în zonele foarte apropiate de locul în care se produce incendiul.

Unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de la noi a murit! Era cunoscut pentru una dintre cele mai celebre melodii româneș... Un student la Academia de Poliţie a murit într-un accident rutier! Medicii l-au resuscitat trei ore, dar în zadar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x