Antena Căutare

Educatoare turbată de furie lovește cu capul de podea mai mulți copii, într-o cresă din Timișoara. Primele măsuri impotriva fiice lui Rotariu

Femeie ce pare turbată de furie lovește cu capul de podea mai mulți copii. Este filmarea care a pus pe jar internetul și autoritățile, mai ales că îngrijitoarea este fiica fostului internațional Iosif Rotariu, Romina.

Femeie ce pare turbată de furie lovește cu capul de podea mai mulți copii. Este filmarea care a pus pe jar internetul și autoritățile, mai ales că îngrijitoarea este fiica fostului internațional Iosif Rotariu, Romina.

Imagini violente, în care fiica fostului fotbalist internațional Iosif Rotariu bate un copil dintr-o creșă din Timișoara, au fost făcute publice, la mai bine de jumătate de an de la producerea incidentului.

Un copilaș de doi ani a fost bătut în mai multe rânduri de o îngrijitoare de 33 de ani, aceasta fiind fiica fostului internațional Iosif Rotariu, Romina, arată jurnaliștii de la Opinia Timișoarei. Creșa privată este afacerea familiei fotbalistului. Conform sursei citate, părinții copilului au reclamat la poliție în iunie 2018 agresiunea, și anume că au luat copilul acasă cu piciorul rupt.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cel mic a necesitat 3 săptămâni de îngrijiri medicale, fiind internat la Spitalul de Copii Louis Țurcanu. La acel moment Iosif Rotariu susținea că totul s-a întâmplat pe când fiica să Romina, bolnavă de diabet, trecea printr-o criză de hipoglicemie și nu ar fi realizat ce face, mai scriu jurnaliștii.

Ancheta este în curs de desfășurare. Tânăra a fost reținută atunci pentru 24 de ore, pe numele ei fiind deschisă o anchetă, pentru purtare abuzivă și lovire și alte violente. Ulterior, procurorii au finalizat cazul și au trimis-o pe Romina Rotariu în judecată. Părinții copilului cer daune morale consistente și spun că mai sunt și alți copii care are fi fost abuzați.

Tânără ucisă de gripă! Avea 27 de ani, a ajuns la spitalul din Prahova cu virus gripal și a murit în doar câteva zile... Mamă monstru din Vaslui își bate fără milă copilul de zece ani. Tatăl filmează scena, în timp ce frățiorul mai mic o imp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x