Live acumAsia Express - Drumul Comorilor
Prime Time 20:30Asia Express - Drumul Comorilor

Efectele nebănuite ale eclipsei de soare! Fenomenul pedepseşte păcatele şi ne afectează psihic, în funcţie de zodie

Cosmosul este un trup viu, iar noi suntem părţi ale sale. Soarele este o inimă uriaşă, iar fiecare fior al său e resimţit până în cele mai mici vene ale noastre. Sună ştiinţific, dar este cât se poate de adevărat.

Cosmosul este un trup viu, iar noi suntem părţi ale sale. Soarele este o inimă uriaşă, iar fiecare fior al său e resimţit până în cele mai mici vene ale noastre. Sună ştiinţific, dar este cât se poate de adevărat. Eclipsa de soare are o putere incredibilă asupra omenirii.

Eclipsa de Soare se produce atunci când Luna acoperă Soarele, moment în care lumina celui din urmă nu mai ajunge pe Pământ. O eclipsă parţială de Soare va putea fi observată şi din România, vineri, între orele 10.48 şi 13.04. Fenomentul astral vine la pachet cu o serie de reacţii care pot provoca schimbări majore în viaţa oamenilor.

Luna Nouă în Peşti şi Eclipsa de Soare din acelaşi semn sunt reprezentanţi ai vechiului ciclu evolutiv. Astrologic, Peştii reprezintă finalitatea devenirii umane, iar Echinocţiu de Primăvară face trecerea într-o nouă etapă şi Soarele trece în semnul astrologic al Berbecului pe 21 Martie

Citește AICI continuarea articolului!

Recomandari