Antena Căutare

Ela Craciun si Dr. Laslau ne spun despre cum sa avem grija la alimentatia de Paste

Sfintele Sarbatori de Paste sunt foarte aproape, iar forfota pregatirilor a inceput.  Ela Craciun, prezentatoarea stirilor matinale din weekend la Antena 3, a mers la cumparturi alaturi de Dr. Andrei Laslau pentru a realiza un material despre ce si cum mancam de Paste pentru a nu ne ingrasa si pentru a avea grija de sanatatea noastra.

Pe www.elacraciun.ro, incepand de astazi, cititorii vor avea trei materiale video despre alimentatia de sarbatori, despre cum ar trebui sa pregatim masa de Paste, astfel incat sa avem grija si de sanatatea noastra.

In primul material video de pe http://elacraciun.ro/la-cumparaturi-cu-andrei-laslau/, Dr. Laslau vorbeste despre alimentele din categoriile pe care romanii oricum le aleg in aceasta perioada si ofera cateva indicatii despre cum putem avea o abordare mai sanatoasa. Cititorii vor afla cum se aleaga painea sau cozonacii si despre importanta efortului fizic in aceasta perioada, mai ales ca anul acesta Pastele este foarte aproape de 1 mai.

Prezentatoarea Stirilor de dimineata din weekend de la Antena 3 a invatat sa aiba grija atat de sanatatea, cat si de silueta ei. Mamica a doi copii, Ela a inceput cu cativa ani in urma sa se documenteze si sa invete despre ceea ce inseamna un regim de viata sanatos in functie de dorintele si nevoile fiecaruia.

Telespectatorii o pot urmari pe Ela Craciun in fiecare sambata si duminica, incepand cu ora 6 dimineata prezentand stirile la Antena 3. Pentru o incursiune pe blogul Ela Craciun, cititorii trebuie sa acceseze linkul urmator: www.elacraciun.ro.

Peste 1.4 milioane de romani isi serbeaza onomastica... Prognoza METEO. Cum va fi vremea in urmatoarele zile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x