Antena Căutare

Elodia Ghinescu ar fi implinit, astazi, 45 de ani!

Cea mai cautata romanca ar fi implinit, astazi, 45 de ani! Doar mama Elodiei Ghinescu mai tine cont de ziua de ei de nastere. Pentru a-i aprinde lumanari in cimitir, la un mormant fara cadavru! Anchetatorii numara anii fara Elodia, pentru a scrie despre durata celui mai complex dosar al unei dispartii! Au ajuns la sase ani! Cristian Cioaca numara si el. Anii din pedepasa. 22 de ani, in prima instanta, pentru uciderea sotiei sale!

In 2006, Elodia ii serba ziua de nastere sotului ei. Pareau fericiti si impliniti! In 2007, avocata a disparut inainte de a implini 39 de ani.

Astazi, Elodia ar fi sarbatorit 45 de ani! E declarata, insa, oficial moarta. Din arest, fostul sot nu transmite condoleante. Ci mesaje ca ar trai. Undeva, in lume! La fel ca anchetatorii, mama Elodiei a obosit sa o mai caute. I-a ridicat o cruce, intr-un cimitir. “Ii impodobim mormantul cu fel si fel de flori, sa ne rugam pentru sufletul ei. Si maine, daca e timpul frumos, vrem sa-i facem un parastas de pomenire”, a spus mama avocatei.

In casa lor, pe 27 septembrie, de ziua Elodiei, era petrecere mare! Astazi, Cioaca e in arest, iar avocata, disparuta fara urma. Din gelozie, ar fi ucis-o, spun procurorii. Descoperise ca-l inselase cu ofiterul SPP. In prima instanta, judecatorii l-au condamnat la 22 de ani de inchisoare.

In urma cu doua zile, Cristian Cioaca a cautat-o cu privirea, in sala de judecata, pe fosta lui soacra. Nu mai zambea, dar avea aceeasi atitudine sfidatoare!

Vezi editiile integrale ale Observatorului pe AntenaPlay.

Pestii au motive de bucurie. Iubirea vine la final de saptamana! Horoscopul de weekend are planuri mari pentru cei roman... "Talpa tarii nu trebuie data uitarii!" Tanti Floarea, ultimul opincar de pe meleagurile noastre...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x