Căutare Live

Aviz amatorilor! Excesul de cofeina incetineste gandirea

Exista o gramada de oameni care nu fumeaza! Exista o gramada de oameni care nu beau alcool! Dar exista foarte putini oameni care nu beau cafea sau vreun lichid pe baza de cofeina

Dimineata fara cafea e ca vara fara soare. Daca ne-am limita doar la o cana, ar fi in regula. Problema este ca, pana la sfarsitul zilei, mai contabilizam ceva cofeina. O alta cana de cafea, macar o bautura pe baza de cofeina sau un energizant. Adultii nu au de suferit atat de mult, dar - pentru adolescenti - un astfel de regim de viata e dezastru. Produsele care contin cofeina sunt bune si pentru ei, dar cu masura.

Un adult ar trebui sa consume in medie maximum 400 de miligrame de cofeina pe zi, fara sa-i afecteze inima sau sa-i dea o stare de anxietate. Un espresso are 100 de miligrame de cofeina, iar o cafea instant contine intre 65 si 100 de miligrame de cofeina.

Puteti urmari toate editiile Observatorului pe AntenaPlay.ro!

Gigi Becali se plange ca dubele inchisorii ii provoaca probleme cu spatele... Vremea cu Flavia Mihasan: "E mult mai frig decat ar fi normal in aceasta perioada"...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri