Antena Căutare

Explozie la fabrica de armament Sadu: 2 morti si un ranit

Doi oameni si-au pierdut viata si o persoana a fost ranita in urma unei explozii care a avut loc in urma cu putin timp la fabrica de armament Sadu din judetul Gorj, informeaza Antena3.







Uzina Mecanica Sadu este situata in orasul Bumbesti Jiu din judetul Gorj, in apropierea drumului european E70 Targu Jiu - Petrosani. Uzina Mecanica Sadu produce munitie de infanterie, armament de infanterie si componente pentru acesta si elemente pirotehnice de initiere.

UM Sadu figureaza in raportul ANAF ca aflandu-se in topul datornicilor catre stat din judetul Gorj. Administratorul special al UM Sadu este Marcel Hoara (PDL).


In noiembrie 2010, o femeie a fost ranita in urma producerii unui incendiu. Incidentul din 4 noiembrie s-a produs in momentul in care femeia facea curatenie in sectia de munitie a uzinei de la Sadu. Din cauze necunoscute, o capsa a sarit in aer, ceea ce a dus la o reactie in lant. Au explodat si altele, iar bucati din ele pur si simplu i s-au infipt in fata.

In 2005, un eveniment similar a avut loc in aceeasi sectie. Atunci, in urma unei explozii, patru angajate au ajuns la spital cu arsuri grave.

Vezi rutele alternative pentru munte!... VIDEO! Fetita de 3 ani abandonata in cimitir de mama...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x