Antena Căutare

Faceți cunoștință cu Antonia, primul funcţionar public virtual din România. Ce sarcini va avea

Acum este mai sigur ca oricând că inteligența artificială va schimba lumea. Anumite activități vor fi robotizate și chiar vor dispărea câteva joburi. În România, inteligența artificială este tot mai prezentă datorită specialiștilor în IT. În curând va fi lansat primul funcționar virtual, numit Antonia.

Acum este mai sigur ca oricând că inteligența artificială va schimba lumea. Anumite activități vor fi robotizate și chiar vor dispărea câteva joburi. În România, inteligența artificială este tot mai prezentă datorită specialiștilor în IT. În curând va fi lansat primul funcționar virtual, numit Antonia. Iată ce sarcini va duce la îndeplinire.

Primul funcţionar public virtual din România, numit ”Antonia”, bazat pe inteligenţa artificială, va fi lansat în 15 aprilie la Cluj. Antonia va dirija cererile online ale cetăţenilor şi îi va ajuta pe aceştia 24 de ore din 24 în rezolvarea problemelor cu municipalitatea, informează agenția Mediafax.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit acestuia, Antonia va învăţa în timp parcursul optim pentru fiecare cetăţean care interacţionează cu Primăria, reducând din munca celorlalţi funcţionari publici prin redistribuirea instantă către serviciul corespunzător a cererii completate de către cetăţean.

Astfel, noul funcționar public virtual va oferi asistență non-stop, devenind mai eficientă decât oamenii. Ea practic acoperă forța de muncă oferită de trei oameni la un loc.

"Plăţi" în prize, ştechere şi componente electronice: doi cămătari din Curtea de Argeş se mulţumeau cu tot fel... Prognoza METEO| Vreme capricioasă în weekend: când încep PLOILE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x