Antena Căutare

Mama a sunat la Salvare și a apucat să spună doar "Veniţi, ne înecăm!". Familie întreagă, moartă în mașina înghițită de ape

O familie și-a găsit sfârșitul înecată, după ce mașina lor a fost luată de apă. Cele patru cadavre, al mamei, al tatălui și cele două ale fiicelor celor doi au fost recuperate de scafandri. Drama este cu atât mai mare cu cât femeia reușise să sune la Salvare și să ceară ajutor. A fost, însă, prea târziu pentru cei patru.

O familie și-a găsit sfârșitul înecată, după ce mașina lor a fost luată de apă. Cele patru cadavre, al mamei, al tatălui și cele două ale fiicelor celor doi au fost recuperate de scafandri. Drama este cu atât mai mare cu cât femeia reușise să sune la Salvare și să ceară ajutor. A fost, însă, prea târziu pentru cei patru.

S-a întâmplat în Creta, unde viitura a făcut prăpăd. Creșterea bruscă a unui rău a surprins mașina celor patru și până la tragedie a mai fost doar un pas.

Patru persoane, mama de 58 de ani, două surori de 21 şi, respectiv, 30 de ani, dar şi soţul celei din urmă au avut parte de un sfârşit dramatic.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit observator.tv, femeia de 58 de ani a reuşit să telefoneze la serviciul de urgenţă, însă nu a apucat să spună decât: "veniţi, ne înecăm!".

Imagini de groază într-o casă de bătrâni. Obligați să mănânce alimente expirate și să doarmă întrun focar de infecție!... Moarte dramatică a unei fetițe de 8 ani din Vaslui! Fetița era crescută de bunici, iar în ultimele zile fetița dădea sem...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x