Antena Căutare

Femeia care a rămas fără pensie de handicap pentru că a scris poezii, reacție după prima concluzie a Ministerului Muncii: "Deja sunt foarte obișnuită cu lucrurile astea supra-naturale"

O tânără bolnavă de scleroză multiplă a rămas fără pensia de handicap, de 39 de lei lunar, pentru că a scris o carte de poezii de pe urma căreia a încasat 270 de lei.

Marcica Belearta Mononoke, o tânără bolnavă de scleroză multiplă, a rămas fără pensia de handicap, de 39 de lei lunar, pentru că a scris o carte de poezii de pe urma căreia a încasat 270 de lei.

„Doamnelor, domnilor, se pare că ei au învins. Nu m-am gândit niciodată să plec din România. Niciodată. Dar se pare că ăştia chiar trebuie să rămâna fără sursa lor de furt. Marcica Belearta Mononoke e bolnavă de scleroză multiplă. Primeşte de la Statul Român pensie de handicapat 39 de lei pe lună. Atunci când poate, scrie poezii.

O editură a decis să îi publice poeziile. Din vânzarea cărţii, prietena mea a avut un profit de 260 de lei. Azi a primit hârtii acasă că pensia ei de 39 de lei se suspendă pe 3 ani fiindcă a încasat ilicit bani din vânzarea cărţii. Această ţară a devenit prea greu de suportat. Atâta umilinţă, atâta scuipat, atâta jeg şi abjecţie sunt greu de îndurat chiar şi pentru un om care îşi iubeşte ţara. Mă declar complet înfrântă“, a scris Corina Bacanu pe Facebook.

România s-a cutremurat! Un seism a avut loc în aceasta seară... Un nou fenomen care ucide oameni, după "Balena Albastră"! "Killfie" face ravagii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x