Antena Căutare

Femeia gasita spanzurata de calorifer intr-un apartament din Primaverii, jurnalist si expert in comunicare

Femeia de 44 de ani care a fost gasita in stare de putrefactie intr-un imobil din cartierul bucurestean Primaverii este jurnalist si expert in comunicare. Ea a fost gasita moarta, alaturi de mama sa de 77 de ani. Potrivit politistilor, jurnalista s-ar fi sinucis. Cercetarile continua insa in acest caz.

CV


Potrivit unei prietene a jurnalistei, Alison Mutler, sefa AP Bucuresti, citata de EVZ.ro, Cristina Manuela Verona a fost o foarte buna jurnalista, specialista in limbi straine si PR. Iubea animalele, in special de cai, si era pasionata de masini luxoase.

Femeia trecuse printr-un divort si nu era implicata in vreo relatie. Potrivit altor apropiati ai femeii, Cristina a avut multe deceptii sentimentale.

Cadavrul jurnalistei si al mamei ei au fost descoperite marti noapte intr-un apartament din cartierul bucurestean Primaverii. Medicii spun ca decesul ar fi survenit cu cel putin trei zile in urma.

Jurnalista a fost descoperita spanzurata de calorifer si avea multiple plagi taiate pe corp. Mama ei, in varsta de 77 de ani, a fost descoperita dezbracata, intr-o alta camera.

Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov a fost solicitat de catre un barbat in Bulevardul Primaverii. Surse din cadrul Politiei Capitalei au afirmat ca la 112 s-a primit un apel din partea vecinilor, care au reclamat un miros foarte puternic de putrefactie.

Citeste si Antena3

Foto: Intact Images

Jaf cu focuri de arma la Targoviste!... Primaria Capitalei il va despagubi pe Costica Constanda cu 165 de mil. de euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x