Antena Căutare

Moarte șocantă înaintea Paștelui! Un bărbat a murit după ce a vrut să își ajute un vecin să taie copacul din curte

Durere fără margini! Un bărbat de 45 de ani, complet sănătos, a murit după ce s-a urcat într-un copac! Ce tragedie s-a produs

Durere fără margini! Un bărbat din Botoșani a vrut să își ajute un vecin să taie un copac, dar a murit în chinuri groaznice! Ce tragedie s-a petrecut în acel loc blestemat

Un bărbat din Botoșani a vrut să își ajute vecinul să taie un copac, însă și-a găsit sfârșitul vieții, chiar înainte de Paște.
Din păcate, bărbatul a murit dpe loc după ce a căzut de la o înălțime de 5 metri față de sol și s-a lovit puternic la cap.

Potrivit monitorulbt.ro, bărbatul s-a urcat până aproape de vârf pentru a face naumite pregătiri înainte de tăiere, dar la un moment dat, acesta s-a dezechilibrat și a căzut în gol.
Martorii acestui eveniment tragic au declarat că bărbatul s-a lovit de niște crengi în cădere, iar în urma impactului cu solul, craniul acestuia a fost spulberat.
Din păcate, echipajul nostru sosit la faţa locului nu a mai putut face nimic. Pacientul prezenta un traumatism cranian deschis, cu leziuni incompatibile cu viaţa. A fost informată şi Poliţia, cauza morţii urmând a fi stabilită de colegii legişti”, a transmis SJA-ISU.

Copil născut și aruncat în latrină, la Galați! A fost resuscitat la fața locului! Ce a declarat mama... IGPR: Peste 19.000 de sancţiuni, aplicate de poliţişti de Florii şi Paştele catolic; infracţiunile comise cu violenţă au...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x