Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:50Observator Special

Fiul Elodiei și al lui Cristian Cioacă a crescut! Ce detaliu neașteptat s-a descoperit despre băiat

În anul 2007, disparația Elodiei Ghinescu s-a transformat într-unul dintre cele mai mari mistere din România. Deși trupul femeii nu a fost găsit nici până în prezent, Cristian Cioacă a fost acuzat de omor și condamnat la închisoare. Recent s-a aflat ce s-a întâmplat cu Patrick, fiul celor doi.

Ce s-a aflat despre Patrick, fiul cuplului Elodia Ghinescu și Cristian Cioacă

Patrick avea câțiva ani atunci când s-a produs tragedia. Se presupune că tatăl său, Cristian Cioacă, a omorât-o pe Elodia Ghinescu (mama băiatului).

Ce s-a întâmplat cu Patrick, fiul Elodiei Ghinescu, după moartea acesteia

În mod inevitabil, cea mai misterioasă dispariție din istoria recentă a României a devenit un caz extrem de mediatizat, lucru ce l-a afectat inclusiv pe fiul celor doi, pe nume Patrick.

S-a aflat că băiatul Elodiei Ghinescu a fost crescut de sora lui Cristian Cioacă. În vârstă de 14 ani, adolescentul a ales să se distanțeze de tatăl său.

citește și: Cazul Elodia: Detaliu terifiant, dezvăluit de vecini! Ce se află în apartamentul femeii

Pentru cei care nu știu, Patrick a decis că ar vrea să ia calea sporturilor, motiv pentru care s-a apucat de baschet. Este membru al Federației Române de Baschet și poate spune că s-a bucurat de o educație ca la carte, așa cum a avut grijă sora lui Cioacă, Ana Maria Ene, și soțul acesteia.

Fiul Elodiei și al lui Cristian Cioacă a crescut! Ce detaliu neașteptat s-a descoperit despre băiat

Elodia Ghinescu, ținându-l pe Patrick în brațe, pe vremea când era bebeluș

Însă, o altă decizie importantă face referire la numele lui Patrick, băiatul alegând să își schimbe legal numele de familie, pentru a se dezminte de tot de tatăl lui, arată cei de la Spynews.

Despre cazul Elodia Ghinescu

Elodia Ghinescu a dispărut în mod misterios de acasă în august 2007 și cel care a anunțat dispariția a fost chiar soțul ei, Cristian Cioacă, care la vremea respectivă era polițist în Argeș. Totuși, acesta a semnalat dispariția Elodiei Ghinescu abia în luna septembrie, la solicitarea făcută de superioara lui.

citește și: Halucinant! Gheorghe Dincă și Cristian Cioacă, legătură neștiută! Ce secret a ieșit la iveală

Anchetatorii au descoperit în casa bărbatului și în mașina acestuia urme de sânge. Au fost luni întregi de căutări, dar fără rezultat, căci cadavrul Elodiei Ghinescu nu a fost descoperit nici până în ziua de astăzi.

Recomandari