Antena Căutare

Fostul ministru Daniel Chiţoiu, audiat la Parchetul Tribunalului Argeş în legătură cu accidentul în care a fost implicat

Fostul ministru Daniel Chiţoiu, lider ALDE, se află la Parchetul Tribunalului Argeş pentru a fi audiat în legătură cu accidentul în care a fost implicat şi care s-a soldat cu decesul a două persoane.

Daniel Chiţoiu a refuzat să facă declaraţii la sosire.

Maşina condusă de Daniel Chiţoiu a fost implicată într-un accident în 26 decembrie, anul trecut, în apropierea localităţii Zamfireşti, jud. Argeş, accidentul soldându-se ca moartea a doi soţi şi cu rănirea altei persoane.

Şi fostul ministru a fost internat în spital, deşi imediat după accident a fost fotografiat mergând alături de poliţist, fără a părea să aibă o problemă medicală. Internarea în spital este şi motivul pentru care audierea sa a fost amânată, aceasta fiind prima dată când apare în faţa anchetatorilor.

În acest dosar se face cercetări vizând infracţiunile de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Iniţial, dosarul a fost înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti, însă ulterior a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, având în vedere ”intensa reflectare în mass-media de la nivel naţional şi local, ca urmare a consecinţelor grave ale accidentului rutier cercetat – două persoane decedate şi două cu vătămări corporale şi a calităţii de membru în organele de conducere ale unei formaţiuni politice a unuia din conducătorii auto implicaţi în accident”.

Sursa : news.ro

Olt: 22 de persoane au fost evacuate după un incendiu izbucnit la un bloc din Slatina. Două persoane au fost duse la spi... Trei adulţi şi şapte copii, la spital după ce autoturism şi un microbuz s-au ciocnit pe drumul spre staţiunea Poiana Bra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x