Fostul Principe Nicolae și Alina Maria Binder au devenit părinți. Ce nume au ales pentru fetița lor

Fostul Principe Nicolae a anunțat, pe contul său oficial de Facebook, nașterea fiicei sale cu Alina-Maria Binder.

Fostul Principe Nicolae a anunțat, pe contul său oficial de Facebook, nașterea fiicei sale cu Alina-Maria Binder

Micuța s-a născut la Spitalul Polizu, din București, și este perfect sănătoasă, arată comunicatul publicat de nepotul Regelui Mihai.

”Regele Mihai, bunicul meu, ne ocrotește iar eu sunt mândru că port mai departe numele lui. La mulți ani celor care poartă numele Sfinților Mihail si Gavriil!”, a scris fostul Principe Nicolae în dreptul documentului.

Regele Mihai ,bunicul meu ,ne ocrotește iar eu sunt mândru că port mai departe numele lui. La mulți ani celor care poarta numele Sfinților Mihail si Gavriil!

Publicată de Nicolae al Romaniei pe Duminică, 8 noiembrie 2020

”Sunt foarte bucuros să vă anunț nașterea fiicei mele, Maria- Alexandra, pe 7 noiembrie 2020 la ora 20:05. Fericitul eveniment a avut loc la Spitalul Polizu din București. Soția mea, Alina-Maria și fetița noastră sunt perfect sănătoase.

Citește și: Ținuta de mire a fostului principe Nicolae, analizată de Adina Buzatu și Stephan Pelger. Ce GREȘELI au fost vizibile

Trăim un moment cu totul special în familia noastră și, în emoțiile acestor clipe, mulțumim cu recunoștință pentru sprijinul și entuziasmul deosebit al româniloe. Gânduri de aleasă prețuire pentru dăruirea personalului medical în aceste vremuri dificile.”, se notează în comunicat.

Parteneri
3 tipuri de aplicații recomandate femeilor. Ce platforme trebuie să ai pe telefon
Printre numeroasele aplicații recomandate femeilor se numără platforme ce pot ajuta utilizatorii la nivel psihic, dar și fizic. Platformele au avansat de-a lungul anilor și acum oferă opțiuni ce pot ușura viața utilizatorilor.
Catine.ro
Ultimele știri