Căutare Live

Fostul Principe Nicolae și Alina Maria Binder au devenit părinți. Ce nume au ales pentru fetița lor

Fostul Principe Nicolae a anunțat, pe contul său oficial de Facebook, nașterea fiicei sale cu Alina-Maria Binder.

Fostul Principe Nicolae a anunțat, pe contul său oficial de Facebook, nașterea fiicei sale cu Alina-Maria Binder

Micuța s-a născut la Spitalul Polizu, din București, și este perfect sănătoasă, arată comunicatul publicat de nepotul Regelui Mihai.

”Regele Mihai, bunicul meu, ne ocrotește iar eu sunt mândru că port mai departe numele lui. La mulți ani celor care poartă numele Sfinților Mihail si Gavriil!”, a scris fostul Principe Nicolae în dreptul documentului.

Regele Mihai ,bunicul meu ,ne ocrotește iar eu sunt mândru că port mai departe numele lui. La mulți ani celor care poarta numele Sfinților Mihail si Gavriil!

Publicată de Nicolae al Romaniei pe Duminică, 8 noiembrie 2020

”Sunt foarte bucuros să vă anunț nașterea fiicei mele, Maria- Alexandra, pe 7 noiembrie 2020 la ora 20:05. Fericitul eveniment a avut loc la Spitalul Polizu din București. Soția mea, Alina-Maria și fetița noastră sunt perfect sănătoase.

Citește și: Ținuta de mire a fostului principe Nicolae, analizată de Adina Buzatu și Stephan Pelger. Ce GREȘELI au fost vizibile

Trăim un moment cu totul special în familia noastră și, în emoțiile acestor clipe, mulțumim cu recunoștință pentru sprijinul și entuziasmul deosebit al româniloe. Gânduri de aleasă prețuire pentru dăruirea personalului medical în aceste vremuri dificile.”, se notează în comunicat.

Lideri ai telecomunicaţiilor din România dezbat strategia de digitalizare la ZF Digital Summit 2020...
Ana-Maria Udriște, energică și spontană: „Sfatul meu a fost întotdeauna să ai un echilibru în opiniile pe care le exprimi”
Ana-Maria Udriște este o femeie de succes. Am descoperit-o fiind puternică, asumată,...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2022. Taurii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2022 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Parteneri
Castraveții ar putea să îmbunătățească aspectul pielii din jurul ochilor. Ce spun specialiștii în frumusețe despre acest mit
Catine.ro
Ultimele știri
x