Antena Căutare

Gata cu VREMEA frumoasă. Iarna îşi reintră în drepturi: urmează GER şi NINSORI!

PROGNOZA METEO. Luni, valorile termice vor continua să scadă şi se vor situa în jurul normelor datei, în cea mai mare parte a ţarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 grade în Maramureş şi nordul Moldovei şi 9 grade în Oltenia.

PROGNOZA METEO. Luni, valorile termice vor continua să scadă şi se vor situa în jurul normelor datei, în cea mai mare parte a ţarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 grade în Maramureş şi nordul Moldovei şi 9 grade în Oltenia.

Cerul va avea înnorări temporare şi doar pe arii restrânse vor fi precipitaţii slabe, predominant sub formă de ninsoare, îndeosebi în nord, centru şi la munte. Vântul va avea unele intensificări în zona montană înalta. În zonele joase, izolat, vor fi condiţii de ceaţa dimineaţa.

Bucureşti

Cerul va avea înnorări temporare, dar condiţiile de precipitaţii vor fi reduse. Vântul va sufla în general slab. Dimineaţa, -1...1 grad şi la amiază, în jur de 6 grade.

Munte

Cerul va avea înnorări temporare şi local va ninge slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe creşte. Temperatura aerului nu va avea variaţii semnificative faţa de ieri. La amiaza vor fi: -1 grad la Păltiniş, -3 la Predeal şi la Semenic, -4 la Sinaia la cota 1500, -2 la Arieşeni şi -10 grade pe Vf. Toaca din masivul Ceahlău.

PROGNOZA METEO PE DOUĂ ZILE

Marți, cerul va fi temporar noros și izolat va mai ninge slab în nord și la munte. Vântul va avea unele intensificări la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 grade în Maramureș, nordul Moldovei și estul Transilvaniei și 9 grade în Lunca Dunării. În zonele joase, dimineața, pe arii restrânse, se va semnala ceață.

În Bucureşti, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab. -3...-1 grad dimineaţa şi condiții de ceață şi în jur de 8 grade la amiază.

Miercuri, vremea se va încălzi ușor în majoritatea regiunilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 grade în nordul Moldovei și 11 grade în Dealurile de Vest. Dar cerul va fi noros şi vor fi precipitaţii ce se vor extinde treptat dinspre sud-vest și, spre seară și noaptea, vor cuprinde toată țara. Acestea vor fi mixte în zona de munte şi mai mult ploi în restul teritoriului. Izolat vor fi condiții de polei. Vântul va avea intensificări temporare în cea mai mare parte a țării. Izolat vor fi condiții de ceață.

În Bucureşti, cerul va avea înnorări și temporar va ploua, iar vântul va sufla moderat, cu unele intensificări. -2...0 grade dimineaţa şi 7...8 grade la amiază.

Regiuni

În regiunile intracarpatice, pe arii restrânse, vor cădea precipitații slabe, predominant sub formă de ninsoare la munte şi în Maramureş şi Transilvania. La amiaza vor fi: 6 grade la Timişoara, 5 la Arad, 0 în Baia Mare, 6 la Alba Iulia şi 0 grade la Miercurea Ciuc.

În sud, cer temporar noros dar condiţiile de precipitaţii sunt reduse. Maximele mai scad fata de ieri dar nu ajung sub mediile climatologice ale datei: 9 grade la Drobeta, 7 la Craiova, Rm Vâlcea, Giurgiu şi Călăraşi şi 5 la Buzău. Dimineaţă vor fi condiţii de ceaţă în Oltenia.

În Dobrogea, nu mai ploua dar norii sunt încă prezenţi. Maximele scad fata de zilele trecute: 5 grade la Tulcea şi 4 la Constantă.

În Moldova, în partea de nord poate să ningă slab, pe arii restrânse. Este mai rece decât ieri dar nu mai rece decât ar fi normal. La amiaza vor fi 0 grade la Suceava, 2 la Iaşi, 4 în Bacău şi Galaţi.

România s-a zguduit din nou! Un cutremur a avut loc în Vrancea... Caz șocant în județul Ilfov. Un bărbat a murit în accident în același loc în care a fost ucisă și nepoata lui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x