Antena Căutare

Vremea 5 februarie, România. Șoc pentru meteorologi! Fenomene meteo suprinzătoare la început de săptămână

În România, fenomenele meteo atipice la ale lunii februarie continuă să-i surprindă de meteorologi.

Vremea 5 februarie. În România, fenomenele meteo atipice la ale lunii februarie continuă să-i surprindă de meteorologi.

Luni, 5 februarie 2018, în București, cerul va fi în mare parte senin, dar va fi ”soare cu dinți”. Minima zilei va fi de -3 grade Celsius, iar maxima de 7 grade Celsius. Vântul va sufla slab, cu 14 km/h. Deși nu vor fi precipitații, nivelul de umiditate va fi ridicat, de 70%.

Vremea, 5 februarie, în țară. În Sud şi Sud-Est, vântul va bate cu o viteză de până la 15 km/h, şi vom avea parte de . Minima va fi de -4° C, în Târgovişte, iar maxima va fi de 5° C, în Slobozia. Va fi înnorat, cerul fiind acoperit în proporţie de 88%, de nori.

În Vest vom avea parte de ploaie ușoară, iar temperaturile vor porni de la -2° C, în Deva şi vor ajunge la 3° C, în Timişoara. Va fi destul de înnorat, cerul fiind acoperit în proporţie de 80%, cu nori.

În Dobrogea vom avea parte de cer fragmentat, iar temperaturile vor porni de la 2° C, în Tulcea şi vor ajunge la 7° C, în Mangalia. Afara va fi înnorat.

Prognoza meteo, 5 februarie, la munte. Temperaturile vor porni de la -8° C, în Miercurea Ciuc şi vor ajunge la -3° C, în Râmnicu Vâlcea. Va fi destul de înnorat, cerul fiind acoperit în proporţie de 64%, cu nori.

Per total, prognoza meteo de luni, 5 Februarie 2018, va fi în continuare caracterizată prin temperaturi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, cu precădere în jumătatea de sud a ţării.

Vremea se schimbă radical! Cod portocaliu de ninsori în mai multe județe! Când începe totul... LOTO 4 februarie. Rezultatele tragerilor din 4 februarie 2018. Numerele câştigătoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x