Căutare Live

Vremea 5 februarie, România. Șoc pentru meteorologi! Fenomene meteo suprinzătoare la început de săptămână

În România, fenomenele meteo atipice la ale lunii februarie continuă să-i surprindă de meteorologi.

Vremea 5 februarie. În România, fenomenele meteo atipice la ale lunii februarie continuă să-i surprindă de meteorologi.

Luni, 5 februarie 2018, în București, cerul va fi în mare parte senin, dar va fi ”soare cu dinți”. Minima zilei va fi de -3 grade Celsius, iar maxima de 7 grade Celsius. Vântul va sufla slab, cu 14 km/h. Deși nu vor fi precipitații, nivelul de umiditate va fi ridicat, de 70%.

Vremea, 5 februarie, în țară. În Sud şi Sud-Est, vântul va bate cu o viteză de până la 15 km/h, şi vom avea parte de . Minima va fi de -4° C, în Târgovişte, iar maxima va fi de 5° C, în Slobozia. Va fi înnorat, cerul fiind acoperit în proporţie de 88%, de nori.

În Vest vom avea parte de ploaie ușoară, iar temperaturile vor porni de la -2° C, în Deva şi vor ajunge la 3° C, în Timişoara. Va fi destul de înnorat, cerul fiind acoperit în proporţie de 80%, cu nori.

În Dobrogea vom avea parte de cer fragmentat, iar temperaturile vor porni de la 2° C, în Tulcea şi vor ajunge la 7° C, în Mangalia. Afara va fi înnorat.

Prognoza meteo, 5 februarie, la munte. Temperaturile vor porni de la -8° C, în Miercurea Ciuc şi vor ajunge la -3° C, în Râmnicu Vâlcea. Va fi destul de înnorat, cerul fiind acoperit în proporţie de 64%, cu nori.

Per total, prognoza meteo de luni, 5 Februarie 2018, va fi în continuare caracterizată prin temperaturi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, cu precădere în jumătatea de sud a ţării.

Vremea se schimbă radical! Cod portocaliu de ninsori în mai multe județe! Când începe totul... LOTO 4 februarie. Rezultatele tragerilor din 4 februarie 2018. Numerele câştigătoare...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri