Antena Căutare

Ghinion: Telegondola din Sinaia e nefunctionala de Paste

Telegondola din Sinaia nu va functiona de Paste. De vina este vantul, care a doborat un brad inalt de 30 de metri tocmai peste instalatia pe cablu. Exista totusi o alternativa pentru turistii care vor sa ajunga la cota 1400: telecabina.

Reparatiile vor dura aproximativ o luna, insa reparatorii au constatat ca o piesa importanta a instalatiei a fost distrusa in incident, iar aceasta trebuie demontata si inlocuita cu una noua, care va fi adusa din Austria.

Deasemenea, va trebui verificata din nou si rezistenta cablurilor care sustin instalatia telegondolei. In anul 2007 a fost inaugurata telegondola din Sinaia, care face legatura dintre oras si cota 1400.

Copacul, un brad solid inalt de 30 de metri, a cazut peste instalatie noaptea trecuta, in urma unor vanturi foarte puternice.

Din pacate, de Paste telegondola nu va putea fi folosita, insa se preconizeaza ca pana la finalul lunii aprilie instalatia va fi repusa in functiune. Costul va fi suportat de firma asiguratoare, fiindca telegondola a fost asigurata inca de la inceputurile ei, din februarie 2007.

Vaduvele Negre, la baza carnagiului de la metroul din Moscova?... Constanta: Pui gratis de Paste din partea Primariei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x