Antena Căutare

Gigi Becali, mediator intre Cristian Sima si datornici. I-a promis brokerului ca ii ofera protectie, daca se intoarce in Romania

Cristian Sima este chemat la palatul de aur! Brokerul fugar a primit o oferta greu de refuzat de la Gigi Becali. Patronul Stelei s-a oferit sa-i fie mediator in relatia cu datornicii si i-a pregatit un birou la palat, de unde Sima sa joace, in continuare, la bursa. Daca accepta, brokerul s-ar putea intoarce joi in tara

In gaura de sarpe pe care si-a sapat-o in Islanda, Cristian Sima a primit o oferta.

"Eu l-am sunat, ca nu e escroc. Mi s-a facut mila si de maica-sa", a declarat Gigi Becali.

Becali i-a promis lui Cristian Sima ca ii ofera protectie daca se intoarce in tara. "Ce protectie! Te protejez eu, ce? Vii la palat", a adaugat afaceristul.

Brokerului ii este cel mai frica de magnatul imobiliar Radu Dimofte, a carui avere sare de 400 de milioane de euro. Dintre acestia, aproape un milion si jumatate i-a lasat pe mana lui Sima.

"I-am zis: <<bai baiatule,="" stai="" sa="" vorbesc="" cu="" irina="" schrotter,="" daianu,="" asta="" de="" are="" 1,4="" milioane="" euro.="" nu="" sunt="" oameni="" te="" bata,="" ma!="" ei,="" daca="" oamenii="" iti="" accepta="" un="" an="" zile="" le="" dai="" banii,="" vii="" incoa',="" fac="" birou="" la="" palat,="" apuci,="" produci="" bani,="" dau="" si="" bani="" capital,="" dar="" controlez="" tot="" ce="" faci="" usor="" banii="">>".

Pe lista datornicilor lui Sima se afla pana si Walter Zenga, fostul antrenor al Stelei. De la el a auzit prima data Becali de brokerul-minune, asa cum il considerau intr-o vreme multi oameni de afaceri.

"Daca ii dau telefon si daca ii promit, vine. Dar stai sa vorbesc cu oamenii, cu clientii, sa vedem daca accepta sa primeasca banii intr-un an, eu ii dau telefon, avem conventie sa vina joi", a mai spus Becali.

Pe langa razboiul cu datornicii sai, Sima poarta si o lupta media, dupa ce i-a atacat in scrisorile sale pe doi dintre cei mai cunoscuti ziaristi ai tarii.

O studenta japoneza a fost jefuita in Gara de Nord din Bucuresti... Mitingul USL impune restrictii de trafic in Capitala. Vezi care sunt strazile inchise circulatiei rutiere!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x