Antena Căutare

Gina Pistol, aniversare în Asia Express. Frumoasa prezentatoare și-a serbat ziua la Taipei

Pentru al treilea an consecutiv Gina Pistol şi-a serbat ziua de naştere departe de casă, dar alături de familia Asia Express. Anul acesta, la împlinirea celor 39 de ani, Gina şi-a serbat ziua la Taipei, oraş ce face parte din traseul celui de-al treilea sezon al celui mai dur reality show din România.

Chiar dacă s-a aflat la mii de kilometri distanţă de ţară, membrii echipei de producţie au făcut tot posibilul ca această aniversare să fie una de neuitat. Urările au început încă de la prima oră a dimineţii, iar pe parcursul întregii zile, Gina a primit colaje cu urări ale oamenilor dragi. La jumătatea lunii octombrie, 9 perechi de vedete au plecat pe Drumul Comorilor, prin Filipine și Taiwan.

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Nico și fiica ei, Adda și soțul ei, Florin Ristei și fratele lui, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Alex Velea și Mario Fresh sunt cei care luptă anul acesta pentru premiul de 30.000 de Euro și pentru mult râvnitul titlu de câștigator Asia Express, cel mai dur reality show din România.

O femeie a fost lovită de un TIR pe trecerea de pietoni, în județul Suceava! O cameră de supraveghere a filmat tot! Vide... Galaţi: Dosar penal pentru distrugere calificată în cazul exploziei de la o benzinărie dezafectată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x