Antena Căutare

Accident înfiorător în cartierul Militari! O tânără de 19 ani a murit la doar câteva străzi de casă, după serviciu - Video

Un accident grav a avut loc în cartierul Militari din București. Două maşini s-au lovit violent, după ce un şofer nu a acordat prioritate la intrarea într-o intersecţie. O tânără de doar 19 ani şi-a pierdut viaţa în urma impactului.

Un accident grav a avut loc în cartierul Militari din București. Două maşini s-au lovit violent, după ce un şofer nu a acordat prioritate la intrarea într-o intersecţie. O tânără de doar 19 ani şi-a pierdut viaţa în urma impactului.

Fata se afla în maşină cu un coleg de serviciu care se oferise să o ducă acasă, după ce şi-a terminat programul de lucru. Tragedia s-a petrecut la doar câteva străzi de locuinţa tinerei.

Cu puțin timp înainte de nenorocire, fata în vârstă de 19 ani îşi terminase programul de lucru la salonul în care lucra. Un coleg s-a oferit să o ducă acasă, dar cursa i-a fost fatală.

La intrarea într-o intersecţie din sectorul şase, maşina a fost lovită în plin de un alt autoturism care circula regulamentar. Pentru tânăra aflată pe bancheta din spate, salvatorii nu au mai putut face nimic.

„Accidentul s-a produs pe fondul neacordării priorităţii. A rezultat decesul unei persoane. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, a spus Cosmin Borcăiaș, de la Brigada Rutieră București.

Ancheta va fi cu atât mai grea cu cât localnicii spun să intersecţia este una periculoasă.

O a treia persoană a fost rănită în urma impactului de seara trecută, dar a refuzat transportul la spital.

Ambii şoferi au fost duşi la audieri, iar trupul tinerei a fost transportat la Medicină Legală, pentru necropsie.

Accidentul s-a petrecut la doar câteva străzi de locuinţa fetei.

Mai multe detalii despre accidentul din Militari, în clipul de mai sus din „Observator”.

Video. O gospodărie a fost înghițită de flăcări în toiul nopții! Pompierii au fost îngroziți de ce au văzut... Accident cumplit în Sebeș! Doi bărbaţi au murit pe loc. Atenție, imagini tulburătoare - Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x