Antena Căutare

Greșeala uriașă pe care au făcut procurorii care anchetează cazul de la Caracal: ”N-ar fi trebuit să plece de la fața locului. Nici măcar o secundă!”

Andrei Banu, fost ofițer al Poliției Criminale, susține că anchetatorii în cazul de la Caracal au făcut o greșeală uriașă. 

Andrei Banu, fost ofițer al Poliției Criminale, susține că anchetatorii în cazul de la Caracal au făcut o greșeală uriașă.

Mai exact, acesta este de părere că cercetarea la fața locului este o activitate deosebit de importantă, motiv pentru care n-ar fi trebuit să plece de acolo nicio secundă.

”Am repetat de 3-4 ori legat de cercetarea la faţa locului, că e o activitate sfântă, e o activitate de început. Acolo nu ar fi trebuit să se plece niciodată de la faţa locului.

Citește și: Descoperire morbidă în curtea lui Gheorghe Dincă. Ce au găsit polițiștii în buruienile de lângă casă!

Toţi specialiştii acolo trebuia să doarmă, să mănânce, nu se pleacă de acolo.

Plus vizualizarea prin dronarea de sus, dacă nu, ia, domnule, un porumbel cu o cameră video şi filmează toată zona, vezi modificări, vezi transformări! Şi pe urmă foloseşte-te de poligraf şi întreabă-l dacă a dus-o acolo şi vezi reacţia la poligraf. Asta trebuia făcut de atunci.

Citește și: Cum ar fi putut procurorii să-l convingă pe Gheorghe Dincă să spună adevărul! Strategia uluitoare, dezvăluită de un fost ofițer criminalist

Nu se pleacă de la faţa locului. Asta e cercetare de bază, e ceva incredibil”, a declarat Andrei Banu, fost poliţist de Poliţie Criminală, potrivit Digi24.

Conform purtătorului de cuvânt al DIICOT, cercetările la fața locului au fost reluate vineri, fiind anunțată o acțiune complexă, în sensul că toate zonele au fost sectorizate și vor fi cercetate cu echipe diferite. Mai mult de atât, gropile cimentate vor fi sparte și analizate.

Ce trebuie să faci ca să-ți meargă bine tot anul! Schimbarea la Față a Domnului, ziua în care se deschid Cerurile... Fiica lui Gheorghe Dincă: Niciunul dintre membrii familiei nu face parte din nicio bandă de traficanţi. Sunt nişte calom...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x