Antena Căutare

Harta celor mai periculoase șosele din Capitală! Acestea sunt arterele rutiere pe care se produc cele mai multe accidente - FOTO, VIDEO

Harta celor mai periculoase șosele din București arată că în două Sectoare ale Capitalei peicolul de accidente rutiere este cel mai mare.

Harta celor mai periculoase șosele din Capitală! Acestea sunt arterele rutiere pe care se produc cele mai multe accidente - FOTO, VIDEO Galerie
Ilustrație.

De altfel, doar anul trecut, în Capitală au fost peste 600 de accidente - 59 de oameni au murit şi alţi peste 700 au fost răniţi. În mijlocul săptămânii au avut loc cele mai multe dintre tragedii.

Pe Șoseaua Mihai Bravu, la ora 12.00, este deja coadă la traversarea prin loc nepermis. Chiar dacă în zonă sunt garduri de protecţie, nu puţini sunt cei care aleg să le sară pentru a-şi scurta drumul spre trotuar.

Potrivit statisticilor, pietonii sunt şi principalii vinovaţi atunci când vorbim despre cauza accidentelor grave de anul trecut din Capitală.

Cele mai multe accidente au avut loc la mijlocul săptămânii, în intervalul orar 12.00 - 19.00. Miercurea este acea zi din săptămână când se înregistrează vârf economic. printre altele vorbim de valori ridicate de trafic şi de un nivel ridicat de stres. Oamenii, spun specialiştii, se grăbesc psihologic vorbind spre weekend, aşa că vor să-şi rezolve treburile cât mai repde fără să mai fie atenţi la siguranţa lor sau a celor din jur.

Citește și: Aceasta ar putea fi soluția pentru reducerea traficului sufocant din Capitală! Ce variantă au şoferii pentru a-și salva timpul şi banii irosiţi pe şosele

După pietoni, urmează viteza excesivă şi neacordarea de prioritate maşinilor, în intersecţii.

Harta celor mai periculoase șosele din Capitală! Acestea sunt arterele rutiere pe care se produc cele mai multe accidente - FOTO, VIDEO

Harta celor mai periculoase șosele din Capitală!

Două Sectoare ale Capitalei conduc în top-ul celor mai nesigure şosele: Sectorul 1 şi Sectorul 3, cu peste 100 de accidente fiecare.

Atunci când ne uităm la marile artere, pe șase dintre ele e cel mai periculos să circuli: Bulevardul Iuliu Maniu, Şoseaua Berceni, Şoseaua Mihai Bravu, Olteniţei, Pantelimon şi Calea Victoriei.

În fiecare an, poliţiştii fac acţiuni, inclusiv educative, în şcoli, pentru a reduce numărul victimelor. De altfel, asta impun şi proiectele rutiere la nivel european.

Până în 2050, Uniunea Europeană vrea să reducă la 0 numărul morţilor în accidente rutiere pe drumurile europene. La noi, în fiecare zi, mor cel puţin cinci oameni.

Leacul pentru coronavirus, descoperit în România! Cercetători din Timișoara au creat un vaccin specializat pentru țara n... Gripa a mai luat o viaţă! Bilanțul negru a crescut la 15! Unde s-a înregistrat cel mai recent deces...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x