Antena Căutare

Horoscop 2018. 3 zodii sunt puse la mari încercări, iar alte 3 zodii au noroc cât pentru o viaţă.

Ca fiecare an, și anul 2018 vine cu urcușuri și coborâșuri pentru noi. Astrele ne dezvăluie care vor fi cele mai norocoase zodii, dar și cele mai ghinioniste în anul ce urmează. Află de ce parte a baricadei ești!

Ca fiecare an, și anul 2018 vine cu urcușuri și coborâșuri pentru noi. Astrele ne dezvăluie care vor fi cele mai norocoase zodii, dar și cele mai ghinioniste în anul ce urmează. Află de ce parte a baricadei ești!

Trei zodii cu ghinion:

BALANȚĂ:

Dacă anul 2017 a fost un an ok pentru acești nativi, anul următor le va aduce o mulțime de cumpene acestor nativi, scrie estisuperba.ro. Balanțele se vor confrunta cu o pierdere semnificativă. Poate să fie vorba despre o persoană dragă sau de locul de muncă.

Acest lucru îi va afecta foarte tare pe acești nativi și le va fi greu să revină la sentimentele bune de altă dată și mai ales la optmism.

BERBEC:

Berbecii vor avea de suferit pe plan sentimental. Vor întâmpina probleme în cuplu, iar crizele de gelozie vor fi la ordinea zilei, mai ales în luna martie. Chiar dacă sunt căsătoriți sau nu, acești nativi vor suferi în dragoste începând cu primăvara următoare.

CAPRICORN:

În anul 2018, nativii născuți sub acest semn zodiacal tind să ia decizii greșite care îi vor pune în situații dificile și vor ajunge de fiecare dată la răscruce de drumuri. Acești nativi vor fi destul de ghinioniști anul următor, însă nu este de fiecare dată vina lor, ci și a celor din jur.

Trei zodii norocoase:

RAC:

Dacă anul 2017 a fost un an plin de dezamăgiri pentru acești nativi, anul 2018 va veni doar cu soare și voie bună pentru acești nativi.

Acești nativi vor avea ocazia să înceapă o relație de lungă durată cu o persoană pe care o îndrăgesc de multă vreme. Acești nativi vor avea de câștigat și pe plan financiar în anul următor pentru că vor excela pe plan profesional.

SCORPION:

Nativii din acest semn zodiacal vor fi și ei ocrotiți de soartă în anul 2018. Pentru acești nativi nu sunt excluse nici căsătoriile pentru că vor cunoaște o persoană specială la care visau de multă vreme și pe care și-o doreau în viața lor.

Deși la început o să fie puțin sceptici în privința unei relații de durată sau a căsătoriei, vor fi extrem de fericiți să facă acest pas pentru că vor fi în sfârșit fericiți și iubiți așa cum și-au dorit mereu.

VĂRSĂTOR:

Acești nativi vor fi cei mai norocoși în anul 2018. Va fi un an prosper pe plan profesional și relațiile la locul de muncă se vor concretiza și totul va merge ca uns. Ba chiar se vor ivi călătorii în interes de serviciu.

Pe plan sentimental, acești nativi se vor bucura de o dragoste ca în filme, plină de tandrețe și iubire sinceră. Nimic nu le va sta în cale și vor putea să realizeze tot ce își propun.

Ce se va întâmpla cu salariile angajaților din domeniul IT: "Pentru această categorie vom da o ordonanţă"... „Stela Popescu a murit” este vestea care a cutremurat pe toată lumea. Cum au reacționat vedetele pe Facebook după ce au ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x