Antena Căutare

Horoscop septembrie. Cum ne afectează luna în Săgetător și Scorpion? Află cum să gestionezi situațiile

Horoscop 14-16 septembrie. Afla cum te poate afecta trecerea lunii din Scorpion in Sagetatorn si cum poti trece peste probleme.

Horoscop 14-16 septembrie. Află cum te poate afecta trecerea lunii din Scorpion în Săgetătorn și cum poți trece peste probleme.

Weekendul 14-16 septembrie ne așteaptă cu o Luna în creștere de luminozitate ce își petrece prima parte în Scorpion și apoi se mută în Săgetător.

Luna în Scorpion Vineri și prima parte din Sâmbătă

Luna în Scorpion ne cere insistent să ne descoperim propria putere că să mergem mai departe. Este un timp excelent să scăpăm de frici vechi și obiceiuri limitative.

Această Luna ne face să simțim nevoia de intimitate și să fim foarte pasionali.

Luna în Scorpion ne reamintește că suntem într-un proces continuu și ciclic de schimbare. Trebuie să ne debarasăm de ce nu este necesar că să ne putem duce mai departe. Micile și marile crize pe care le experimentăm în viață de zi cu zi ne pun în contact cu puterea noastră și ne arată ce slăbiciuni avem.

Eliberează ceva în aceste zile, un obiect, o credință, o concepție, o etapă și fă loc pentru o nouă creștere!

Scorpionul vrea să ajungă în adâncimea lucrurilor și este pregătit să sape în orice mizerie necesară că să ajungă la bijuteriile din spate. Este un semn fix, deci este determinat și neobosit în căutarea lui. Ai grijă la gelozii și obsesii – ele ne arată unde ne-am pierdut puterea sau unde am cedat-o altora.

Poate că eșți atras de anumite întâlniri intense în relațiile tale. Dacă simți că se apropie o furtună, las-o să vină.

Activități benefine cu Luna în Scorpion

Plătește-ți taxele. Pune-ți la punct finanțele comune cu cineva. Fă curățenie. Verifică și praful de sub pat și curată-l. Întâlnește-te cu un psihoterapeut pe o tema ce te preocupă. Fă o călătorie șamanică. Vizitează un medium. Planifică o noapte de vindecare sexuală. Fă scufundări în apă. Udă grădina. Ține un secret sau spune un secret unui prieten de mare încredere sau unui vindecător. Fă o cură de detoxifiere de 3 zile. Fă un masaj profund. Fii foarte sincer emoțional cu un prieten căruia îi spui ceva foarte profund și important pentru relația voastră.

În a două parte de Sâmbătă și toată Duminică, Luna este în Săgetător deci energia se schimbă

Luna vizitează Săgetătorul pentru a ne provoca puternice sentimente pozitive și optimism. Avem nevoie ! Vitalitatea crește și bunele intenții domină mintea oamenilor.

Să nu fii surprins dacă nu îți vine să stai locului. Luna proiectează dorința Sagetatorului de a se mișcă și călători, iar orice activitate în afară casei sau sporturile sunt foarte dorite.

Trage aer adânc în piept și ieși la plimbare, oriunde. Este un timp bun pentru recreere, excursii sau vizitarea unor locuri îndepărtate dragi.

Crește-ți aria de interes studiind ceva nou sau ajutându-i pe alții învățându-i.

Luna în Săgetător îți face muncă plină de satisfacții. Este bine să munceșți nu cu mâinile ci cu mintea. Nu alege aceste zile pentru construcții sau muncă în agricultură.

Când Luna este în Săgetător, toate practicile respiratorii sunt eficiente, deci este o energie favorabilă vindecării bolilor de plămâni sau renunțării la fumat. Acum nu este un bun moment pentru intervenii chirurgicale.

Activități benefice cu Luna în Săgetător

Rezervă o viitoare vacanță. Plimbă-te pe Internet (măcar) în destinații pe care doreșți să le vezi în viitoarea vacanță. Fă o drumeție de munte. Fii spontan și ascultă-ți inima. Învață o limba străină nouă. Mergi la un eveniment sportiv. Crează un panou cu imagini ce reprezintă viitoarele tale dorințe. Mergi la o comedie de teatru, film, stand up. Fii entuziast. Socializează cu lume diferită. Scrie ce te inspiră. Întâlnește-te cu un life coach. Mergi la biserică.

Sursa: sfatulparintilor.ro

Înălțarea Sfintei Cruci, 14 septembrie. De ce ne închinăm?... Alertă la metrou! Poliția caută un individ periculos! A fost surprins în timp ce s-a apropiat de o tânără și a încercat ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x