Antena Căutare

Hotelul lui George Copos din Poiana Brasov, in flacari

Hotelul preferat al lui George Copos a fost cuprins de flacari! Investitia de 10 milioane de euro din Poiana Brasov a fost la un pas sa se faca scrum.

Focul, care a izbucnit in jurul orei 14.00, a cuprins acoperisul Hotelului Sport, aflat in renovare, si s-a extins fara ca flacarile sa ajunga insa la etaje. Structura de lemn a acoperisului a ars pe o suprafata de 200 de metri patrati, pompierii fiind nevoiti sa indeparteze acoperisul din tabla pentru a elimina focarele, potrivit sursei citate.

Hotelul era in renovare, asa ca niciun turist nu se afla in camere. Dupa trei ore, pompierii au reusit sa salveze camerele de la etaj de flacarile de pe acoperis. Asta spre fericirea patronului.

In urma cu doua luni, George Copos declara ca a investit 10 milioane de euro si ca proiectul hotelului a fost facut de mai multi arhitecti din Austria. Nu s-a gandit ca ar fi trebuit sa isi ia si muncitorii de acolo. Patronul Rapidului mai detine 4 hoteluri.

Pana in prezent nu au fost stabilite cauzele producerii incendiului.


Alimentele la control! Se vor introduce semafoarele pentru hrana... Politia: Bucurestiul, cea mai sigura capitala europeana. Dvs. va simtiti in siguranta?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x