Antena Căutare

Hoții au devastat un întreg magazin din Vaslui, dar au furat UN SINGUR OBIECT. Ghicești despre ce e vorba?

Un magazin sătesc dintr-o comună vasluiană a fost spart, singurul obiect furat fiind caietul de datorii. Potrivit vânzătoarei magazinului, nu s-a constatat lipsa altor produse din unitate.

Hoții au devastat un întreg magazin din Vaslui, dar au furat UN SINGUR OBIECT. Ghicești despre ce e vorba?
Butic | Agerpres

Un magazin sătesc dintr-o comună vasluiană a fost devastat de hoți. În mod surprinzător, țigprile sau sticlele de băutură au rămas intacte pe rafturi, singurul obiect furat fiind caietul de datorii. Potrivit vânzătoarei magazinului, nu s-a constatat lipsa altor produse din unitate.

"Când am venit dimineaţă la magazin, am văzut că uşa este spartă, iar dinăuntru lipsea caietul", a declarat, joi, vânzătoarea.

Potrivit legii, proprietarii unităţilor de alimentaţie publică nu au voie să furnizeze produse pe datorie, însă în magazinele din mediul rural aceasta este o practică obişnuită.

Furtul nu a fost reclamat la poliţie.

"La Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Vaslui nu a fost depusă nicio sesizare cu privire la acest aspect", a declarat, pentru Agerpres, responsabilul cu relaţiile mass-media din cadrul instituţiei, Ştefan Sofronie.

PERICOL pentru bolnavi! Ce medicamente ar putea să dispară de pe piață... Mii de români își sărbătoresc astăzi onomastica. Tu știi cui să spui ”La mulți ani”?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x