Antena Căutare

Atenție, IMAGINI CE VĂ POT AFECTA EMOȚIONAL! Momente cumplite surprinse la scurt timp după accidentul teribil din Capitală, în urma căruia au fost RĂNITE TREI PERSOANE

Momente cumplite au avut loc în această seară, în Capitală, pe strada Liviu Rebreanu, unde un șofer de 65 de ani a pierdut controlul volanului și a ajuns pe contrasens rănind trei persoane.


Momente cumplite au avut loc în această seară, în Capitală, pe strada Liviu Rebreanu, unde un șofer de 65 de ani a pierdut controlul volanului și a ajuns pe contrasens rănind trei persoane.

În imaginile surprinse la scurt timp după impact, se poate vedea cum fetița de cinci ani care a fost rănită stă întinsă pe caldarâm și zbiară de durere.

În același timp, oamenii disperați sună neîncetat la 112.

Potrivit Brigăzii Rutiere, şoferul în vârstă de 65 de ani a încercat să vireze la stânga la intersecţia străzii Liviu Rebreanu cu Bd. Nicolae Grigorescu, însă a pierdut controlul direcţiei de mers şi a intrat pe scuarul ce desparte sensurile de circulaţie. Şoferul a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ.

Trei persoane au fost rănite în urma accidentului, printre care şi o fetiţă de 5 ani, care a fost transportată, însoţită de mama ei, la Spitalul Budimex cu fractură la genunchi, spun reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov. Tatăl său a fost şi el dus la Spitalul Bagdasar Arseni pentru o fractură de gleznă. O altă fată de 14 ani a fost lovită, însă a refuzat transportul la spital, nefiind grav rănită.


Atenție, IMAGINI CE VĂ POT AFECTA EMOȚIONAL! de la accidentul teribil din Capitală, în care au fost rănite trei persoane!

ULTIMĂ ORĂ: Incendiu puternic în apropiere de Ploiești! Șase echipaje de pompieri intervin de URGENȚĂ... CUTREMUR NEOBIŞNUIT în România în această dimineaţă. Seismele, din ce în ce mai dese!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x