Iasi: Un medic a pierdut dreptul de a profesa dupa ce a chiuretat o tanara care nu era insarcinata

Medicul ginecolog care a chiuretat o femeie care nu era de fapt insarcinata nu mai are voie sa profeseze! Decizia a fost luata de Judecatorii Curtii de apel Iasi, dupa ce au constatat nenumarate erori medicale de-a lungul activitatii doctorului.


Tanara venise la un control la maternitatea ieseana, iar medicul a diagnosticat-o cu sarcina in luna a doua, avort in evolutie si hemoragie.

Medicul Butnaru a chiuretat-o pe tanara, iar ulterior, intrucat s-a simtit rau, aceasta a mers la un alt spital din Iasi, fiind supusa unei interventii chirurgicale, avand diagnosticul de perforatie uterina.

Politistii si procurorii ieseni au inceput o ancheta in acest caz, medicul fiind trimis in judecata pentru vatamare corporala si neglijenta in serviciu.

Initial, judecatorii au decis amendarea administrativa a medicului iesean, cu suma de 500 de lei.

Totodata, tanara a primit despagubiri in valoare de 100.000 de lei, in urma unei intelegeri cu medicul.

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri