A sunat la Poliție și a anunțat că i-au dispărut din casă 47.000 de lei! Ce au descoperit oamenii legii e teribil!

 

Trei adolescenți sunt cercetați de polițiștii din Capitală după ce unul dintre ei i-ar fi furat unui coleg de clasă cheile de la locuință, după care ar fi sustras, dintr-o cameră, suma de 47.000 de lei. 

Cei trei adolescenți care au vârste cuprinse între 14 și 17 ani au fost identificați de către polițiștii de la Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Secţia 12 Poliţie a fost sesizată, luni, de o femeie cu privire la faptul că din locuinţă i-a fost sustrasă o sumă de bani.

În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate s-a stabilit faptul că fiului persoanei vătămate i-ar fi fost sustrase cheile de la casă, de către un  coleg de clasă, care împreună cu alţi doi colegi ar fi pătruns în locuinţă şi ar fi sustras suma de 47.000 de lei, care se afla într-o cameră a apartamentului, potrivit News.ro. 

Cercetările sunt continuate de către Secţia 12 Poliţie, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu  minorii în stare de liberate, urmând a fi prezentaţi Institutului Naţional de Medicină Legală în vederea stabilirii discernământului.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI