Antena Căutare

Imagini de groază într-o casă de bătrâni. Obligați să mănânce alimente expirate și să doarmă întrun focar de infecție!

Ceea ce trebuia să fie un loc curat şi primitor, care să ofere o bătrâneţe liniştită, s-a transformat într-un coşmar pentru nişte oameni amărâţi.

Ceea ce trebuia să fie un loc curat şi primitor, care să ofere o bătrâneţe liniştită, s-a transformat într-un coşmar pentru nişte oameni amărâţi. Comisarii de la Protecţia Consumatorului au descoperit o mizerie cruntă. 11 bătrâni trăiau într-o casă fără baie, fără sală de mese, cu toaletă în curte şi lenjerii de pat mizerabile. Ei au fost duşi acum la un spital, unde vor avea condiţii decente. Iar azilul a fost închis.

Vase nespălate, mâncare stricată, prosoape murdare şi mobilă neîngrijită. Aşa arată bucătăria azilului de bătrâni din satul Liebling, judeţul Timiş. Deşi imaginile de pe reţelele de socializare arată un loc prietenos, un control al autorităţilor din Timiş a scos la iveală probleme grave.

Programul Prima Casă vine cu modificări majore. Când începe și ce se schimbă în 2019... Mama a sunat la Salvare și a apucat să spună doar "Veniţi, ne înecăm!". Familie întreagă, moartă în mașina îng...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x