Antena Căutare

Imagini șocante! Patru tineri s-au dezlănțuit total, în timp ce mergeau pe Transfăgărășan (VIDEO)

Inconştienţă fără limite pe Transfăgărăşan! Patru tineri, printre care şi un copil, au fost filmaţi în timp ce merg pe capota unei maşini! Imaginile sunt de-a dreptul șocante!

Inconştienţă fără limite pe Transfăgărăşan! Patru tineri, printre care şi un copil, au fost filmaţi în timp ce merg pe capota unei maşini! Imaginile sunt de-a dreptul șocante!

Imaginile teribile au fost suprinse în apropiere de Vidraru. Căţăraţi pe plafonul maşinii, patru tineri, printre care şi un copil, îşi menţin cu greu echilibrul în curbele periculoase de pe Transfăgărăşan.

Mai mult, unul dintre ei se apleacă să culeagă o frunză dintr-un copac, deşi gestul i-ar putea fi fatal.

Şi nu sunt singurii teribilişti. Mulţi turişti opresc la întâmplare să îşi facă poze, chiar dacă astfel blochează tot traficul, inclusiv drumul ambulanțelor aflate în misiune.

Distracţia unora înseamnă mai mereu coşmarul altora. Transfăgărăşanul este din ce în ce mai aglomerat mai ales că este deschis doar câteva luni pe an. Zăpada care încă nu s-a topit la Bâlea Lac este un magnet pentru turiştii care caută să scape de canicula din oraşe.

Cutremur în România! Seismul s-a produs în urmă cu puțin timp și a fost resimțit în mai multe zone!... Bani românești pentru terorism! Un student la Medicină a pus SRI pe jar! Ce făcea tânărul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x