Antena Căutare

Impresarul care a agresat-o pe Alexandra Stan este, in continuare, de negasit

Impresarul bataus care a bagat-o pe Alexandra Stan in spital este cel mai cautat om din Romania! Din ascunzatoarea lui, ar fi amenintat-o pe vedeta sa-si retraga plangerea. Nu a dat inca ochii cu politistii, desi a fost citat. Daca nu vine singur, va fi luat cu forta. De pe patul de spital, Alexandra Stan a retrait cosmarul pumnilor incasati. Povestea ei a impresionat-o si pe Cornelia Catanga care este gata sa ii doneze un rinichi.

La cateva ore dupa ce a depus plangere penala pe numele lui Marcel Prodan, au venit politistii. Nu pentru autografe, ci pentru declaratii. Au iesit dupa mai bine de trei ore. Vedeta a povestit, in scris, cum i-a raspuns Marcel la intrebarea "unde imi sunt banii". Cu pumnul si picioarele. Si vineri, acasa la manager, si sambata la studio.

Urmeaza sa-si spuna varianta, remixata sau nu, si Marcel Prodan. Asta cand va fi gasit. Prima citatie pe numele lui a fost deja emisa. Daca nu se prezinta, va fi citat pentru o alta zi, daca nici atunci nu se va prezenta va fi adus prin mandat de aducere.

Marcel Prodan s-a evaporat insa. Si-a sters pagina de Facebook, dar cineva i-a facut alta. Cu dedicatia "locul lui e la inchisoare". Pana acum, singurul semn ca mai traieste ar fi o amenintare trimisa fostei sale protejate, pentru a o face sa renunte la plangerea pentru santaj. In rest, ar fi ramas fara cuvinte.

Pentru Alexandra, beat-urile muzicii din club au fost inlocuite de zgomotele aparatelor medicale. Doctorii din Medgidia au consultat-o din cap pana in picioare. I-au tratat ochii invinetiti. Si au facut analize pentru rinichiul lovit, in bataile primite de la fostul manager, iubit si actor din videoclipuri.

Alexandra va ramane internata cel putin pana la sfarsitul saptamanii.

Ne loveste canicula! Temperaturile vor atinge, astazi, pragul de 36 grade Celsius... Aproape ZECE milioane de euro, marele premiu la Loto 6/49...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x