Antena Căutare

În ce stare este familia lui Ilan Laufer după accidentul rutier din Câmpina. Fostul ministru a dat detalii despre situația lor

Ilan și Alina Laufer au publicat un mesaj pe rețelele sociale, la o zi de la accidentul rutier în care ei și gemenii lor au fost implicați în Câmpina.

Colaj cu Alina și Ilan Laufer
Ilan Laufer, soția și copiii au fost răniți într-un accident rutier | Instagram

Sâmbătă, pe 26 august 2023, Ilan laufer și Alina Laufer au fost implicați într-un accident rutier în Câmpina și transportați la spital, alături de copiii lor în vârstă de 2 ani și jumătate. La o zi de la accident, fostul ministru a expicat în ce stare se află el și familia lui.

Soțul Alinei Laufer a precizat că fiul lor a fost în stare gravă, însă acum este în afra oricărui pericol.

Ilan Laufer a precizat că are sternul și câteva coaste fisurate și contuzionate, lovituri la mâini și la picioare, însă a precizat că întreaga sa familie va fi bine.

Ce a transmis Ilan Laufer la o zi de la accidentul rutier

„Va mulțumesc tuturor pentru mesajele de susținere și pentru rugăciunile direcționate către sănătatea familiei mele, au contat enorm!

Azi am primit o veste extraordinară de la doctori, Nathaniel se află în afară oricărui pericol. Mititelul a fost cel mai rău accidentat dintre noi toți, a suferit fracturi la nivelul feței și lovituri grave la cap.

Noi am “scăpat” cu sternul și câteva coaste fisurate și contuzionate, lovituri la mâini și la picioare, dar suntem cât se poate de ok, după un asemenea accident.

Mulțumesc personalului de pe ambulanță și celor din spital care au grijă de mine și de familia mea. Vouă va mulțumesc încă o dată că îmi sunteți alături! Ilan și Alina Laufer, precum și copiii lor au fost răniți în accidentul rutier cauzat d eun șofer care nu a acordat prioritate”, a transmis Ilan Laufer.

„În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto în vârstă de 40 de ani, precum și a pasagerei dreapta-față, în vârstă de 42 de ani și a doi minori, care se aflau pe bancheta din spate, aceștia fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier”, a anunțat IPJ Prahova, potrivit observatorulph.ro.

Citește și: Jorge, dezvăluiri emoționante despre relația cu fiica lui, Karina. Cum se înțeleg cei doi după divorțul de Alina Laufer

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean au făcut precizări legate de modul în care s-a produs accidentul din Câmpina.

Citește și: Alina Laufer, portret adorabil de familie. Cât au crescut gemenii născuți prematur și cum au fost surprinși alături de sora lor

„Din primele cercetări, a reieșit faptul că un bărbat în vârstă de 40 de ani, în timp ce se afla la volanul unui autoturism, pentru a evita coliziunea cu un alt autoturism, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un copac din afara părții carosbile, ulterior, intrând în coliziune și cu autoturismul mai sus menționat condus de un bărbat în vârstă de 53 de ani”, a mai precizat Inspectoratul de Poliție Județean Prahova.

Ilan Laufer a avut funcția de ministru al Mediului de afaceri, comerț și antreprenoriat, între anii 2017-2018, în guvernul Mihai Tudose. De asemeena, soțul Alinei Laufer a fost și consilier al Vioricăi Dăncilă, în perioada în care aceasta a deținut funcția de premier.

Alina Laufer este fosta soție a lui Jorge, cu care artistul are o fiică

Explicațiile ISU despre firma lui Ionuț Doldurea. Cum funcționa stația GPL din Crevedia, deși nu avea autorizație... Maria Cârneci, la un pas de a fi martoră la explozia din Crevedia: „Ce înseamnă Dumnezeu”. Interpreta a avut un evenimen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x