Antena Căutare

În sfârșit, s-a aflat! Cum a izbucnit incendiul devastator din Grecia, în urma căreia peste 80 de persoane au murit! Guvernul de la Atena a făcut anunțul!

Peste 80 de persoane și-au pierdut viețile și alte 200 au fost rănite în urma incendiilor devastatoare din Grecia, iar ministrul adjunct pentru protecția cetățeanului, Nikos Toskas, a dezvăluit de la ce a pornit focul.

Peste 80 de persoane și-au pierdut viețile și alte 200 au fost rănite în urma incendiilor devastatoare din Grecia, iar ministrul adjunct pentru protecția cetățeanului, Nikos Toskas, a dezvăluit de la ce a pornit focul.

Mai exact, conform acestuia, există un "element serios" care poate arăta că "acte criminale" sunt la originea incendiului devastator care a avut loc luni la est de Atena.

Incendiu Grecia 2018. E COD ROȘU! Armata română intervine în infern

"Pentru focul care a început pe muntele Penteli" şi s-a propagat la Mati, oraş unde se afla marea majoritate a celor 82 de victime, "ne punem numeroase întrebări şi nu vă ascund că un element serios ne-a determinat să deschidem o anchetă", a declarat Nikos Toskas în cursul unei conferinţe de presă organizate în comun, la Atena, cu purtătorul de cuvânt al guvernului, Dimitris Tzanakopoulos, şi comandanţii pompierilor şi poliţiei.

Ce rămâne după incendiul din Grecia. Mire, ”furat” de lângă mireasă, în plină luna de miere!​

Incendiul a izbucnit luni, la ora locală 16:57 (13:57 GMT) şi s-a propagat rapid la Mati, o aşezare aflată la mai puţin de 30 de kilometri est de Atena şi una dintre zonele populare printre turiştii locali, inclusiv printre pensionari

Cel puţin 187 de persoane au fost rănite în incendiu, printre acestea numărându-se 22 de copii. Toţi au fost identificaţi, potrivit autorităţilor.

Un tânăr de 27 de ani, găsit înconștient în mașină, în Dâmbovița! Medicii ajunși la fața locului n-au mai putut face nim... ȘOCANT! Eclipsa totală de Lună la noapte va aduce un cutremur?! Bioenergiticianul Nicolae Sandu a răspuns la această înt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x