Antena Căutare

Pe Facebook poţi fi vedetă la Hollywood! În acest caz, nu uita de hoţii de informaţii! Lucrurile pe care să nu le divulgi în mediul online!

Facebook ne-a dat ocazia de a fi mici vedete în mediul online. Cea mai cunoscută reţea de socializare, ultilizată de milioane de persoane, îţi dă şansa de fi tu sau... altcineva.

Facebook ne-a dat ocazia de a fi mici vedete în mediul online. Cea mai cunoscută reţea de socializare, ultilizată de milioane de persoane, îţi dă şansa de fi tu sau... altcineva. Prin statusuri, videoclipurile şi fotografiile distribuite, oamenii îşi pot crea impresia dorită de tine faţă de propria persoană. Totuşi, trebuie fii atent! Viaţa publică nu este atât de roz! Sunt anumite informaţii care nu au ce să caute pe timeline-ul tău!

Data şi locul naşterii

O astfel de informaţie dezvăluită echivalează cu publicarea informaţiilor tale financiare, spun specialiştii! Indiferent cât de bine te simţi atunci când prietenii îţi urează "La mulţi ani", gândeşte-te că pot exista hoţi de informaţii! Sfatul nostru este să laşi această rubrică necompletată pentru că persoanele apropiate ştiu când este ziua ta şi te vor suna!

Adresa ta!

Numeroase jafuri au avut loc după ce hoții au aflat de pe Facebook unde locuiește o persoană, așa că dacă ai trecut-o deja, este momentul să o ștergi. Doar persoanele apropiate, cele care vin în vizită, au dreptul să ştie unde stai!

Numărul de telefon

Dacă îţi doreşti să primeşti apeluri de la numere necunoscute, adeseori agasante, atunci postează-ţi numărul de telefon! În caz contrar, ai grijă să rămână personal!

Câte zile mai ai până la vacanță

Vacanţa departe de casă este un prilej nemaipoment de bun pentru cei care vor să dea o tură prin casa ta... neinvitaţi! Să îţi lase sertarele mai goale, să nu fie prea grea mobila! Dacă vrei neapărat să le arăți celorlalți că ai fost într-un loc minunat, postează fotografii de acolo când te întorci acasă.

Numele copilului

Nu face din copilul tău o țintă a hoților! Nu doar că acesta poate ajunge pe mâna traficanților de carne vie, dar poate fi abordat de infractori pentru a da informații prețioase despre tine sau locuința ta, potrivit huffingtonpost.com. Numele copilului tău ar trebui să fie știut doar de prieteni și familie, scrie unica.ro.

Trebuie să fii întotdeauna atent la ce postezi şi să nu îi laşi pe ceilalţi să aibă acees la toate informaţiile despre tine. Nu trebuie să îi permiţi oricui să îţi trimită cereri de prietenie şi monitorizeaz fiecare tag cu numele tău! Ai grijă de siguranţa ta!

FOTO CREDIT

Horoscopul zilei de 5 februarie! Gemenii reuşesc să scape dintr-o situaţie dificilă cu zâmbetul pe buze... Stai la BLOC? Trebuie să afli noutatea! S-a dat LEGE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x