Antena Căutare

Pomană pentru morți… de 60.000 de lei. Cum au fost înșelate patru persoane din Prahova

Patru persoane din judeţul Prahova au depus sesizări la Poliţie susținând că au fost înşelate de către indivizi care au pretins că vor să dea pomană pentru morţi. Polițiștii fac percheziții la domiciile a trei suspecți, miercuri, și au stabilit un prejudiciu de 60.000 de lei.

Patru persoane din judeţul Prahova au depus sesizări la Poliţie susținând că au fost înşelate de către indivizi care pretindeau că vor să dea pomană pentru morţi. Polițiștii fac percheziții, miercuri, la domiciile a trei suspecți și au stabilit un prejudiciu de 60.000 de lei.

Raluca Brezeanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, a spus că poliţiştii prahoveni fac, miercuri, două percheziţii în oraşul Mizil, la persoane suspectate de înşelăciune prin metoda „Pomana”.

Prin această metodă, suspecţii se prezentau la locuinţele unor persoane cărora le spuneau că vor să dea pomană pentru morţi. După ce le convingeau pe acestea sa îi primească în locuinţă, presupuşii infractori pretindeau că vor să dea şi bani, dar susţineau că au doar bancnote mari, cerând rest. După ce vedeau unde se ţin banii, unul dintre suspecţi găsea un pretext să iasă cu proprietarul din cameră, iar altul sustrăgea banii.

Cele trei persoane bănuite de înşelăciune în acest dosar vor fi ridicate şi duse la sediul poliţiei pentru audieri.

Surse judiciare au declarat că în dosar sunt cercetate patru astfel de fapte, după ce păgubiţii au depus plângeri, prejudiciul fiind estimat la 60.000 de lei.

Ce a scris pe Facebook tânărul care și-ar fi dat foc într-o benzinărie din Cluj! Băiatul de 23 de ani suferea din dragos... Mergi la grătar cu pahare și tacâmuri de plastic? Articolele de unică folosință vor fi interzise...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x