Antena Căutare

Intarzieri de peste trei ore pentru trenurile pe ruta Ploiesti - Bucuresti, din cauza unor noi furturi de cabluri

Trenurile care ajung in Gara de Nord, dinspre Ploiesti, au intarzieri de pana la 100 de minute, din cauza defectarii instalatiei de dirijare a traficului provocata de furtul de cabluri electrice, informeaza CFR SA, citata de Jurnalul

Circulatia feroviara pe relatiile Ploiesti Vest - Brazi si Ploiesti Sud - Brazi se desfasoara la cale libera, din cauza unei defectiuni semnalata la instalatia de dirijare a traficului. Defectiunea a fost produsa de persoane necunoscute care, in cursul noptii, au taiat si sustras cabluri de alimentare din complexul instalatiei de control al traficului.


Din cauza acestei defectiuni, circulatia trenurilor pe relatiile Ploiesti Vest - Brazi si Ploiesti Sud - Brazi se desfasoara la cale libera, cu verificarea pe teren a pozitiei aparatelor de cale pe toate sectiunile afectate.

Intarzierile inregistrate in traficul feroviar la intrarea in Bucuresti Nord sunt cuprinse intre 40 si 110 minute/tren, potrivit CFR, citata de Agerpres.

Vor ajunge cu intarziere in Gara de Nord trenurile: IR 1550 care circula in relatia Marasesti - Bucuresti Nord - 100 minute, IR 14064 care circula in relatia Brasov - Bucuresti Nord - 90 minute, IR 1658 care circula in relatia Bicaz - Bucuresti Nord - 60 minute, R 3004 care circula in relatia Brasov - Bucuresti Nord - 110 min, IR 1624 care circula in relatia Sibiu - Bucuresti Nord - 75 minute si IC 473 care circula in relatia Budapesta - Bucuresti Nord - 40 minute.

Echipele de interventie se afla la fata locului si desfasoara lucrari de inlocuire a cablurilor, astfel incat circulatia trenurilor sa fie reluata in conditii normale de trafic.

Timis: Incendiu la un camin de batrani. Cinci echipaje de pompieri au intervenit la stingerea flacarilor... INS: Rata somajului s-a mentinut la 7,2% in trimestrul III. 718.000 de someri inregistrati...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x