Antena Căutare

Internetul, un mediu virtual extrem de periculos pentru copii

Pentru copii, internetul se dovedeste extrem de periculos. Jumatate dintre cei care acceseaza mediul virtual au vazut deja imagini cu caracter erotic. De asemenea, retelele de socializare ii pun pe tineri in situatii jenante. Multi ajung sa se intalneasca personal cu cei pe care ii cunosc online.

Aproximativ 90% dintre copii afirma ca folosesc cel putin o retea sociala. Un sfert dintre ei isi expun in mod public poze si informatii.

In spatele calculatorului, tinerii par destul de curajosi si isi fac o multime de prieteni pe internet. Dar simpla alegere intre “acceapta” si “ignora” poate sa-i conduca foarte usor in zona intunecata a mediului virtual. Jumatate dintre copiii care intra pe internet au fost abordati sau jigniti de acesti, asa-zisi, prieteni.

In Romania, unul din doi copii a vazut imagini cu caracter sexual in ultimul an. Fie la televizor, fie pe internet. Parintii reusesc cu greu sa-i controleze, mai ales ca numarul telefonelor si al tabletelor a crescut de aproape patru ori in ultimii trei ani.

Daruri de Ziua Indragostitilor: domnii au inceput sa caute surprize dulci la targurile de profil... Vremea va deveni calda pentru aceasta data. Vezi AICI care vor fi cele mai ridicate temperaturi ale saptamanii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x