Antena Căutare

Casa Poporului a intrat in reparatii! Sistemul de supraveghere din cladire a fost imbunatit

Numeroasele amenintari cu moartea la adresa senatorilor si deputatilor i-a facut pe administratorii Casei Poporului sa intareasca sistemul de supraveghere. Astfel, peste 100.000 de euro au fost investiti in repararea camerelor de supraveghere.

Cu siguranta demnitarilor nu e de joaca, asa ca in Casa Poporului a fost instalat unul dintre cele mai performante sisteme de supraveghere. Acum sunt aproape 400 de camere de supraveghere in interiorul Palatului Parlamentului. Asta inseamna ca in orice moment un angajat al Departamentului pentru Afaceri Interne este cu ochii pe cei care se perinda pe holuri si in incaperi.

"Ideea principala nu e de a urmari si de a face politie, ci de a evita eventuale acte necorespunzatoare, de amenintare. Putem sti in fiecare moment cine a intrat, pe unde a intrat, si oricine poate fi identificat. Exista un numar de 70 de camere care trebuie inlocuite, un numar de trasee de cabluri care trebuie refacute", a declarat secretarul general al Camerei Deputatilor, Gheorghe Barbu.

Toate aceste reparatii costa peste 120.000 de euro. De asemenea, se fac revizii si la aparatele de control tehnic antiterorist care se ridica la aproape 50.000 de euro.

Insa, nu doar siguranta alesilor este o prioritate, ci si confortul lor. Astfel, se vor face reparatii si la instalatiile termice din imensa cladire, o lucrare destul de dificila si mai ales costisitoare, pretul ajungand la 20.000 de euro.

Cu cateva zile inainte de inceperea noii sesiuni parlamentare, angajatii Camerei Deputatilor se chinuie sa termine reparatia catorva toalete, reabilitarea unui sistem de stins incendiul din parcarea subterana, dar si revopsirea catorva fatade. Toate acestea vor costa peste 140.000 de euro.

Sute de oameni protesteaza in fata Palatului Cotroceni! Ei cer demisia lui Basescu... Aproape 180 de romi s-au intors in Romania pe banii francezilor...
Ce dezvăluie manichiura despre personalitatea ta
Detalii fizice aparent nesemnificative pot oferi indicii despre felul de a fi al unei persoane....
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023. Vărsătorii pot face o schimbare importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023 spune că nativii din zodia Vărsător au șansa să facă o...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x