Antena Căutare

ISU Arad a făcut publice imagini teribile cu mașina intrată pe contrasens, în apropiere de Nădlac: Operațiune dramatică de descarcerare

Două autoturisme au intrat în coliziune frontală după ce șoferul unuia dintre autovehicule a pătruns pe contrasens. S-a întâmplat azi noapte, în apropiere de Nădlac, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad făcând publice imagini de la fața locului în decursul zilei de astăzi.

Două autoturisme au intrat în coliziune frontală după ce șoferul unuia dintre autovehicule a pătruns pe contrasens. S-a întâmplat azi noapte, în apropiere de Nădlac, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad făcând publice imagini de la fața locului în decursul zilei de astăzi.

Accidentul rutier a avut loc luni seara, cu puțin înainte de miezul nopții. Unul dintre cei doi șoferi implicați în evenimentul rutier – un tânăr de 26 de ani, din Nădlac – se află în stare gravă, fiind transportat la Spitalul Clinic Județean Arad în urma accidentului, notează publicația locala aradon.ro.

Tânărul a suferit un traumatism toraco-abdominal, multiple fracturi la coaste și stern și a fost supus unei intervenții chirurgicale din cauza rupturii de splină. Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Arad “luni seara, în jurul orei 23:45, un tânăr de 26 de ani, din Nădlac, în timp ce conducea un autoturism pe DN7, din direcția autostrăzii A1 spre Nădlac, a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat de 34 de ani, din Craiova”.

Pentru scoaterea tânărului din Nădlac din autoturism a fost nevoie de intervenția unui echipaj de descarcerare. Șoferul celuilalt autoturism a suferit o luxație de șold și contuzii la genunchi și cot, rămânând sub supraveghere la secția Ortopedie din cadrul Spitalului Clinic Județean Arad.

ISU Arad a publicat imaginile, într-o campanie adresată șoferilor, pentru a preveni producerea accidentelor rutiere.

Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!

Credit foto: ISU Arad

Un nou scandal în învățământ! Ce greșeli există în manualul de matematică de clasa I! Părinții sunt revoltați... O nouă specie de pasăre în fauna din România 2018. Descoperire cercetători SOR...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x