Antena Căutare

În spitalele din Italia e ca la război! O fotografie cu o asistentă răspusă de oboseală face înconjurul lumii

În spitalele din Italia, e ca la război. Fotografia cu această asistentă răspusă de oboseală face înconjurul lumii. Femeia a adormit cu capul pe birou şi nu a mai avut putere să renunţe la costumul de protecţie.

În spitalele din Italia e ca la război! O fotografie cu o asistentă răspusă de oboseală face înconjurul lumii Galerie
Coronavirus - Asistenta obosita în Italia

Italia are cea mai mare mortalitate după China. Speriaţi, românii din zona roşie cer ajutor. Sunt 16 milioane de oameni în carantină. În localităţi-fantomă trăiesc şi 600 de mii de români. La 8 mii de kilometri distanţă de ţara unde s-a născut virusul, nordul Italiei este ca un incubator de COVID- 19.

Citește și: Alte două cazuri de coronavirus, confirmate în România. Numărul persoanelor infectate ajunge la 17

Aproape 400 de decese în Italia din cauza coronavirusului

În doar două săptămâni, numărul deceselor a ajuns la aproape 400. Zilnic, sunt raportate sute de noi cazuri. Disperarea atinge cote maxime şi în comunităţile de români.

Panica este dublată de o criză sanitară fără precedent în ultimele decenii. La intrarea în spitale au fost ridicate corturi unde sunt consultaţi bolnavii. Dar medicii italieni avertizează că cel puţin 10 la sută dintre pacienţi au nevoie de terapie intensivă. Medicii fac ture duble, la fel infirmierii şi asistenţii. Printre eroii din spitale sunt şi mulţi români.

În închisorile italiene, măsurile de carantină au stârnit revolte violente. Câţiva gardieni au fost luaţi ostatici, după ce 6 deţinuţi au fost găsiţi morţi în celule, în condiţii neclare.

Oficial! Alte două cazuri de coronavirus, confirmate în România. Numărul persoanelor infectate ajunge la 17... Breaking News! Se închid școlile în România, din cauza coronavirusului! Elevii vor sta acasă opt zile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x