Antena Căutare

Jandarmeria: Protestatarii de la Cotroceni, amendati

Organizatorii protestului de la Palatul Cotroceni din seara zilei de vineri, 13 ianuarie, ar putea fi sanctionati pentru ca nu au avut autorizatie pentru mars si manifestatie.

UPDATE 11.30: Purtatorul de cuvant al Jandarmeriei a anuntat ca au fost identificate 13 persoane ce vor fi sanctionate cu amenda pentru protestul de la Cotroceni. Acestea ar avea antecedente, participand si la alte proteste neautorizate.

Peste 1.000 de oameni au plecat aseara din Piata Universitatii din Capitala si au ajuns in fata Palatului Cotroceni, potrivit Jandarmeriei.

Ei au scandat sloganuri pro-Raed Arafat si impotriva presedintelui Traian Basescu, solicitand alegeri anticipate. Iar protestul a degenerat, mai multe persoane fortand gardurile mobile de la Cotroceni si imbrancindu-se cu fortele de ordine.

"Am venit aici pentru dr. Arafat. El a infiintat Serviciul SMURD, care a ajutat foarte multi cetateni ai Romaniei. Demisia dansului nu cred ca este un lucru bun pentru Romania", a afirmat unul dintre manifestanti.

Jandarmii au legitimat mai multe persoane, iar cei care s-au opus identificarii au fost retinuti.

Mircea Ciumara, fostul ministru de Finante CDR, a murit... VIDEO! Neamt: O gravida s-a rasturnat cu masina pe gheata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x