Antena Căutare

Klaus Iohannis, mesaj pentru românii din Italia, pe fondul crizei coronavirus

Coronavirus. Klaus Iohannis a susținut marți o declarație de presă pe fondul crizei coronavirus din România, dar a avut un mesaj și pentru românii din Italia.

Klaus Iohannis, mesaj pentru românii din Italia, pe fondul crizei coronavirus Galerie
Klaus Iohannis, apel pentru românii din Italia

Președintele României a transmis un mesaj de solidaritate românilor din Italia.

„Îi îndemn să urmeze toate recomandările autorităților italiene și să ia toate măsurile de prevenție pentru a-și proteja sănătatea. Am cerut tuturor autorităților statului român să fie mobilizate pentru a-i ajuta pe românii din Italia care solicită asistență. Cu grijă și responsabilitate, vom depăși această perioadă grea”, a declarat Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis a mai declarat că nu doar coronavirusul ne face rău, ci și lipsa de responsabilitate și de grijă față de ceilalți.

„Mai mult decât virusul, ne face rău lipsa de responsabilitate și de grijă față de ceilalți, panica și nerespectarea măsurilor luate de autorități”, a spus Klaus Iohannis.

Mesajul lui Klaus Iohannis vine în contextul în care peste 40.000 de români au părăsit Italia și au luat cu asalt vama Nădlac.

Citește și: Peste 40.000 de persoane din Italia au intrat în țară în ultimele două săptămâni. Anunțul de ultimă oră făcut de autorități

Cozi uriașe la Vama Nădlac. ”Românii vor să moară în țara lor!”

Teste coronavirus. Ministerul Sănătăţii anunț despre diagnosticarea pentru COVID-19... Cozi uriașe la Vama Nădlac. Eugen Terteleac, preşedintele Asociaţiei Românilor din Italia: ”Românii vor să moară în țara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x