Antena Căutare

Zi neagră pe litoralul românesc! Un bărbat și-a pierdut viața, iar alte patru au fost la un pas de moarte, după ce a fost arborat STEAGUL ROȘU! 

Curenţii puternici şi valurile îi pun în pericol de moarte pe cei care se aventurează în mare, în cel mai aglomerat sfârşit de săptămână pe litoral de la începutul sezonului. La Mangalia, cinci turişti au fost traşi în larg iar salvamarii au reuşit să-i scoată doar pe patru dintre ei.

Curenţii puternici şi valurile îi pun în pericol de moarte pe cei care se aventurează în mare, în cel mai aglomerat sfârşit de săptămână pe litoral de la începutul sezonului. La Mangalia, cinci turişti au fost traşi în larg iar salvamarii au reuşit să-i scoată doar pe patru dintre ei. Un tânăr a plătit cu viaţa după ce a intrat în valurile puternice să salveze o femeie. Un paramedic aflat în concediu a încercat să-l resusciteze până la sosirea ambulanţei, dar pentru bărbat era prea târziu. Vă avertizăm că urmează imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional.

Minute în şir, bărbatul de 34 de ani a fost resuscitat pe plajă, sub privirile disperate ale soţiei lui. Câţiva paramedici care erau în concediu au încercat să-i repornescă inima până la sosirea ambulanţei.

Bărbatul dispăruse în valuri de dimineaţă, după ce a ajutat o femeie care era în pericol de înec. O ambarcaţiune de la ISU l-a căutat dar operaţiunea a fost oprită după ce barca salvatorilor a fost în pericol să se răstoarne din cauza valurilor prea mari. După mai bine de două ore, o turistă a văzut trupul printre stabilopozi.

În pericol de moarte au fost şi un tată cu cele două fiice ale sale. Toţi trei au fost traşi în larg de curenţii puternici iar salvamarii i-au scos din apă la limită.

Deşi pe plajă a fost arborat steagul roşu încă de dimineaţă, semn că este pericol de înec, sute de turişti au ignorat avertizările. Salvatorii lansează apeluri disperate pentru ca oamenii să nu mai intre în apă, mai ales cu saltele gonflabile. Sunt extrem de periculoase şi pot fi trase în larg fără ca cel care le foloseşte să îşi dea seama.

VIDEO! Momentul șocant în care un bărbat a vrut să se sinucidă la metrou, în stația Constantin Brâncoveanu! Atenție, ima... Imagini șocante! Un bărbat de 34 de ani, bătut cu bestialitate, în mijlocul zilei! Atacatorul se temea că vrea să-i ”fur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x