Antena Căutare

Primăria va da case şi locuri de muncă! Ce condiţii trebuie să îndeplineşti

Primăria Capitalei îşi doreşte să acorde locuri de muncă şi locuinţe de serviciu tinerilor care urmează să iasă din centrele de plasament. În şedinţa CGMB din data de 23 august, proiectul  ”O șansă la integrare socială pentru tinerii care părăsesc sistemul de protecție a copilului din municipiul București” va fi supus votului consilierilor generali.

Primăria va da case şi locuri de muncă! Ce condiţii trebuie să îndeplineşti
loc de munca primarie

Primăria Capitalei îşi doreşte să acorde locuri de muncă şi locuinţe de serviciu tinerilor care urmează să iasă din centrele de plasament. În şedinţa CGMB din data de 23 august, proiectul ”O șansă la integrare socială pentru tinerii care părăsesc sistemul de protecție a copilului din municipiul București” va fi supus votului consilierilor generali.

”O șansă la integrare socială pentru tinerii care părăsesc sistemul de protecție a copilului din municipiul București” a fost creat pentru cei care urmează să părăsească centrele de plasament (sau care au maxim un an de la ieşire) şi care nu au familii la care să se întoarcă, nu au locuinţe sau loc de muncă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fără urși pe autostradă! Autoritățile din Sibiu au anunțat soluția pe care vor să o adopte pentru a ține animalele depar... Doi îngrijitori de la Grădina Zoo din Braşov au fost sfâşiaţi de urşi sub ochii îngroziţi ai copiilor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x