Antena Căutare

Locuri din lume pe care nimeni nu are voie să le viziteze!

Când vezi iarbă cât cuprinde și locuri atrăgătoare, nu te-ai gândi că nu ai putea avea acces la ele. Însă, când vine vorba de măsuri de securitate, atunci situația se schimbă.

Când vezi iarbă cât cuprinde și locuri atrăgătoare, nu te-ai gândi că nu ai putea avea acces la ele. Însă, când vine vorba de măsuri de securitate, atunci situația se schimbă.

Mount Weather Emergency Operations Center din Virginia. este un refugiu secret al guvernului SUA. Acest loc este construit pentru a adăposti oficialii americani, în caz de catastrofă. Centrul are propriile legi, iar străinii nu au voie să intre.

Svalbard Global Seed Vault din Norvegia . Aici se află un tunel în care temperatura este menţinută la -18 grade Celsius. Umiditatea este ţinută la minimum. Microclimatul este reglat de un sistem automat. Aici se află speranţa rasei umane pentru a reface natura, în caz de catastrofă. În acest loc sunt ţinute seminţe din toate ţările lumii.

În Brazilia se află Rezervaţia Vale do Javari. Ea ascunde 14 triburi, iar populaţiile indigene din această junglă nu au luat niciodată contact cu lumea civilizată. Autorităţile au interzis accesul în această zonă. S-a luat această măsură pentru siguranţa celor 2000 de oameni care trăiesc în Vale do Javari, dar şi pentru a nu le fi alterat modul de viaţă.

Calendar ortodox 2018. Când nu se fac nunţi în noul an.... Un tată și-a bătut crunt fiica de șapte ani, cu o coadă de topor, până a rămas fără splina! Vecinii fac declarații șocan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x