Antena Căutare

Luptă să devină programator IT, dar nu poate vedea lumina zilei. Născut fără iris la ambii ochi, George caută sprijin în inima românilor: "Doctorului i-a fost frică să nu i se spargă ochiul, în timpul operației"

Tânăr, foarte deștept, ambițios și cu visuri mari, un băiat din Bihor adoră matematica și informatica dar luptă să învețe și să ajungă programator IT.

Tânăr, foarte deștept, ambițios și cu visuri mari, un băiat din Bihor adoră matematica și informatica dar luptă să învețe și să ajungă programator IT.

Născut fără iris la ambii ochi, George nu mai vede cu dreptul deloc și foarte slab cu stângul. Noi toți îi putem întinde o mână de ajutor băiatului, ca să înceapă seria operațiilor salvatoare.

Printr-o donaţie de 2 euro la numărul de SMS 8848 alimentaţi fondul de solidaritate al campaniei "Vreau să Ajut" din care va fi susținut George dar şi alţi copii.

George a fost diagnosticat de la nastere cu aniridie congenitala, dar abia acum jumătate de an a aflat ca are si glaucom, nistagmus congenital, miopie și cataracta congenitala la ambii ochi. Asta desi, timp de 16 ani, mama l-a dus pe copil la control medical la fiecare șase luni. Anul acest, George a făcut o primă operație la Cluj dar rezultatul este inexistent.

George are nevoie de două interventii pentru eliminarea glaucomului la ambii ochi si două interventii pentru cataracta, cate una pentru fiecare ochi. Dar, băiatul care visează să ajungă la student la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj, care este îndrăgit de colegi și dascăli, care iubește fotbalul și visează la un autogaf de la Messi, acest băiat știe că trebuie să facă pași mici spre lumină.

Horoscop de weekend. Zodia care triumfă în viață!... Mihai Stănescu, caricaturistul interzis de Ceauşescu, s-a stins. A sfidat regimul, de dragul artei: "Mă comportam c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x