Antena Căutare

Mamele care se întorc din concediul pentru creșterea copilului pot avea probleme serioase. Angajatorul ar putea să le concedieze!

Există situații în care angajatorul nu este obligat să le primească pe mame la serviciu după doi-trei ani de stat acasă

Există situații în care angajatorul nu este obligat să le primească pe mame la serviciu după doi-trei ani de stat acasă

Autoritățile au gândit o lege care să le protejeze pe femeile care rămân însărcinate, însă există situații în care acestea s-ar putea trezi fără loc de muncă.

De exemplu, atunci când postul i-a fost desființat. Însă, în această situație, angajatorul e obligat să-i ofere un alt post în cadrul firmei. În cazul în care femeie refuză oferta, i se poate da preaviz de concediere de 20 de zile.

O altă situați este cea în care firma intră în faliment. Patronul mai poate invoca dificultățile economice prin care trece firma, transformările tehnologice sau reorganizarea activității în firmă.

În cazul în care are loc un abuz, în urma căruia mama își pierde locul de muncă, trebuie să se adreseze instanței de judecată. Au șanse mari să câștige!

Sărbătoare mare pentru români, în a treia vineri după Paște! Credincioșii au dezlegare la pește, astăzi... Minivacanță cu restricţii de circulaţie, în perioada 30 aprilie - 1 MAI. Ce categorie de șoferi este vizată. Nu au voie ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x