Antena Căutare

Mario Iorgulescu, filmat în timp ce gonea cu mașina prin București! Imagini surprinse înainte de accidentul tragic

Mario Iorgulescu a provocat un accident mortal la începutul lunii septembrie, în timp ce gonea, băut și drogat, cu un bolid de lux. Mario nu era însă la prima abatere. Fiul lui Gino Iorgulescu era dependent de viteză

Mario Iorgulescu a provocat un accident mortal la începutul lunii septembrie, în timp ce gonea, băut și drogat, cu un bolid de lux. Mario nu era însă la prima abatere. Fiul lui Gino Iorgulescu era dependent de viteză.

O filmare absolut șocantă a ieșit acum la iveală. Mario Iorgulescu, filmat în timp ce gonea cu peste 150 de km/h prin București. Atunci, Mario avea să ajungă cu bine acasă. Dar adrenalina, băutura și dorința de viteză tot mai mare aveau să provoace, mai târziu, un accident groaznic.

Mario Iorgulescu, filmat în timp ce gonea cu mașina prin București

În imaginile publicate de Cancan, Mario Iorgulescu gonește pe străzile din Capitală, iar prietenii din mașină se îngrămădesc să filmeze bordul mașinii de lux, care forțează tot mai tare caii putere de sub capotă.

Mario Iorgulescu, filmat în timp ce gonea cu mașina prin București! Imagini surprinse înainte de accidentul tragic

Acul ajunge imediat la peste 150 km/h, iar tinerii par să savureze la maximum seara trăită la viteze amețitoare.

Fiul președintelui LPF, surprins în spitalul din Milano

Mario Iorgulescu a fost la un pas de moarte în România, după accidentul pe care l-a provocat și în care un om nevinovat s-a stins, lăsând în urmă doi copii. Familia sa a decis să-l transfere la o clinică privată din străinătate, astfel că Mario Iorgulescu a ajuns pe mâinile medicilor italieni, la Milano, unde pare că se simte excelent.

Accident înfiorător, vineri dimineață! Un microbuz a fost făcut zob de un TIR! Doi oameni au murit pe loc! Greșeala imen... Administratorul judiciar al ELCEN: Cererea de atragere a răspunderii patrimoniale a Primăriei Bucureşti, în vederea recu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x